FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

HERMANNSTADT // Iuliu Mureșan îi caută înlocuitor lui Costel Enache: „Discutăm cu cinci antrenori”

Articol de - Publicat duminica, 29 septembrie 2019 21:17

Iuliu Mureșan, președintele lui Hermannstadt, spune că sibienii nu se vor grăbi cu numirea noului antrenor, iar pe listă sunt şi tehnicieni străini.

„Luni mă întâlnesc cu Costel Enache, să reziliem contractul. Apoi demarăm discuțiile cu potențialii înlocuitori”, a declarat Iuliu Mureșan, pentru Gazeta Sporturilor. 

Oficialul nu a vrut să dea nume, însă a admis că sibienii îl au în vizor și pe Eugen Neagoe: „E adevărat, Neagoe este pe lista noastră”.  

Acesta are în club un susținător de primă mână: directorul de scouting Răzvan Zamfir, mâna dreaptă a președintelui, cu care e foarte bun prieten. Mureșan a insistat însă că nu se poate vorbi despre un favorit: „Discutăm cu cinci antrenori. Și din țară, și din străinătate. E posibil să apară unul surpriză!”.  

Surse ale Gazetei Sporturilor susțin că o altă variantă ar fi Erik Lincar, fost jucător al Stelei și antrenor care tocmai și-a dat demisia de la Turris-Turnu Măgurele, liderul Ligii 2. 

Altfel, Mureșan a infirmat că oricum se pregătea debarcarea lui Costel Enache. „Nu este adevărat ce s-a scris, că am fi vrut să-l dăm afară. Abia în ultimele două săptămâni am început să ne facem gânduri, după ce el le-a spus jucătorilor în vestiar că demisionează dacă pierdem cu FC Botoșani”.  

7 eșecuriîn 11 etape a înregistrat Costel Enache cu Hermannstadt în Liga 1

„Am discutat cu conducători de la trei echipe. Dar în acest moment nu pot să vă spun care sunt. Sibiul e un oraș superb” 

„Cu Mureșan n-am mai colaborat, dar sunt în relații bune și cu dânsul, și cu Răzvan Zamfir. Cu Răzvan sunt prieten, ne cunoaștem de 12-13 ani” - Eugen Neagoe, pentru cotidianul Tribuna 

VEZI ȘI:

ACADEMICA CLINCENI - FCSB 0-3 // VIDEO Florin Tănase, un nou mesaj pentru Gigi Becali: „Am revenit pe planetă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
magic4ever
magic4ever  •  30 Septembrie 2019, 03:20
Postat de martipan1 pe 29 Septembrie 2019, 23:55

probabil ca antrenorul va fi Toni Conceicao:)

Conceicao a semnat de curand cu o echipa națională...

martipan1
martipan1  •  29 Septembrie 2019, 23:55

probabil ca antrenorul va fi Toni Conceicao:)

cpt.ahab
cpt.ahab  •  29 Septembrie 2019, 21:53

Neagoe?! Încă un oltean în Sibiu?!:)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează