FOTBAL  »  Superliga  »  ACADEMICA CLINCENI - FCSB 0-3

ACADEMICA CLINCENI - FCSB 0-3 // VIDEO Florin Tănase, un nou mesaj pentru Gigi Becali: „Am revenit pe planetă”

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 septembrie 2019 19:31

FCSB s-a impus în fața celor de la Academica Clinceni, scor 3-0, în cadrul etapei a 11-a din Liga 1, iar Florin Tănase (24 de ani), revenit în primul „11”, a ținut să îi transmită din nou un mesaj patronului Gigi Becali. 

Florin Tănase a deschis scorul la Călărași, după ce Becali l-a criticat dur în presă, spunându-i că „e plecat pe altă planetă”, după meciul cu CFR Cluj (0-0), în care a fost rezervă.  

„Suntem bucuroși pentru cele trei puncte din seara aceasta. Aveam mare nevoie de ele. Acum gândul se îndreaptă către derby. Trebuie să câștigăm. Golul marcat îmi aduce încredere, (n.r. întrebat despre revenirea în primul „11”) probabil și revenirea... pe planetă. Am fost plecat. Eu cred că am făcut meciuri bune când am jucat în poziția de mijlocaș. Este foarte greu, pentru că nu am văzut nicăieri în lume ca un jucător să joace pe așa multe posturi. Am discutat cu antrenorul și am jucat pe postul de mijlocaș”, a spus Florin Tănase.  

„Nu-mi fac probleme cu atacul că vin Man, Moruțan și n-o să stăm 100 de ani după Tănase să așteptăm să învețe el fotbal. Nu știu ce se întâmplă cu el, parcă e aerian, parcă nu e pe teren, parcă e pe altă planetă. Nu știu, o să vorbesc cu el” - Gigi Becali, după meciul cu CFR Cluj

Pentru FCSB urmează meciul cu Dinamo, de pe teren propriu, programat sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20:30, iar Florin Tănase face apel la suporteri.

„Meciul cu Dinamo va fi unul încins ca de obicei. Sperăm să avem parte de un gazon mai bun decât data trecută. Sperăm să oferim și noi spectacol pe teren, pentru că în tribune va fi cu siguranță. Chiar îi rog pe suporteri să vină să ne susțină”, a spus Tănase. 

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează