FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

Se pregătește o nouă schimbare de antrenor în Liga 1: „De ce să periclitez un club?”

FC Hermannstadt a fost învinsă de FC Voluntari, scor 0-1, iar antrenorul Liviu Ciobotariu (49 de ani) se pregătește să îți dea demisia. +8   FOTO
FC Hermannstadt a fost învinsă de FC Voluntari, scor 0-1, iar antrenorul Liviu Ciobotariu (49 de ani) se pregătește să îți dea demisia.

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2021 20:13 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 20:55

FC Hermannstadt a fost învinsă de FC Voluntari, scor 0-1, iar antrenorul Liviu Ciobotariu (49 de ani) se pregătește să îți dea demisia. 

Liviu Ciobotariu a câștigat un singur meci pe banca lui Hermannstadt, 1-0 cu FCSB. Seria nefastă i-a dus pe sibieni pe penultimul loc în Liga 1, așa că antrenorul se gândește serios la demisie. Ar fi al doilea manager care părăsește echipa în acest sezon, după spaniolul Ruben Albes. 

Liviu Ciobotariu ia în calcul plecarea de la Hermannstadt 

„E posibil să renunţ. Nu avem şansă, poate aduc eu ghinionul la echipa asta. E inadmisibil să creezi situaţii de gol, să controlezi jocul şi să nu marchezi. Voi avea o discuţie în seara asta şi vedem ce decizie vom lua. Jucăm bine, avem situaţii, dar nu reuşim să câştigăm. Mai sunt 11 meciuri de jucat, şanse sunt de salvare de la retrogradare. Acum nu vreau să iau o decizie la cald. E ceva ce nu merge, iar dacă nu merge, nu schimbăm lotul. Cineva plăteşte pentru rezultate şi e posibil ca eu să fiu sacrificat. 

Nu vreau să iau acum o decizie, dar trebuie să mă gândesc foarte bine. Jucăm, pasăm, dar a fost un şut şi am primit gol. Poate eu sunt ghinionul la echipă şi ridic mâna. De ce să periclitez un club? E prima oară când mi se întâmplă asta. Am mai avut jocuri slabe, dar ca aici niciodată”, a declarat Liviu Ciobotariu, conform TV Telekom Sport. 

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

VIDEO Fostul manager de la FCSB a analizat derby-ul cu CFR: „Au probleme când se întâmplă asta” » Ce zice despre absența unui număr 9 în echipă

EXCLUSIV Un președinte din Liga 1 face dezvăluiri de la negocierile pentru VAR: „Am aflat cu stupoare că nu s-a făcut niciun pas!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close