FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - POLI IAȘI, SÂMBĂTĂ, 17:00

HERMANNSTADT - POLI IAȘI // Continuă certurile la Poli Iași » Horia Sabo a luat foc: „Nu sunt în stare de nimic!”

Horia Sabo
Horia Sabo

Articol de - Publicat vineri, 05 aprilie 2019 17:29

Poli Iași va juca sâmbătă contra celor de la Hermannstadt, de la ora 17:00. Situația la clubul moldav este una tensionată în continuare. Directorul general Horia Sabo a luat foc auzind că președintele Adrian Ambrosie caută să împrumute 100.000 de euro ca să le plătească jucătorilor măcar un salariu din cele două și jumătate restante.

Antrenorul Flavius Stoican și fundașul Marius Mihalache au reclamat deunăzi cele două salarii și jumătate pe care conducerea încă nu le-a plătit jucătorilor și staff-ului (Detalii AICI).

Iar în replică, președintele Adrian Ambrosie a precizat că se fac eforturi pentru un împrumut de 100.000 de euro, din care s-ar putea achita măcar unul. Trecut pe linie moartă, directorul general Horia Sabo n-a rezistat să nu pună degetul pe rană.

„S-au încasat banii pe ianuarie și martie din drepturile TV și salariile sunt tot neplătite?! Pe Sabo, care a ținut echipa cu banii la zi, care a adus bani împrumut când a trebuit, sunt totuși 180.000 de euro, nu l-au mai vrut. Vor spune că am avut drepturile TV, dar și ei le au și nu sunt în stare să facă nimic”, a comentat omul de afaceri băimărean.

El susține că „salariile sunt prioritare, pentru orice alte urgențe trebuie găsite soluții. Nu poți să mergi la război cu o armată înfometată. Poate vor spune că au avut de plătit urgențe din cauza managementului meu. De ce nu m-au lăsat să plătesc eu? Iar dacă nu eram în stare, să mă cheme și să-mi propună rezilierea contractului?”. 


„Am încercat să vorbesc cu primarul, cu el am făcut contractul. Dar n-a vrut dialog. Probabil a fost intoxicat de alții"Horia Sabo, director general Poli Iași

„Cine-i acest individ de care vorbiți, Horia Sabo? E un subiect închis, avem meciuri și probleme mai importante”Adrian Ambrosie, președinte executiv Poli Iași

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează