FOTBAL  »  Superliga  »  FC HERMANNSTDT

Hermannstadt schimbă liniile! Vin întăriri la echipa lui Ruben Albes: „Aducem patru, cinci jucători”

Hermannstadt schimbă liniile! Vin întăriri la echipa lui Ruben Albes
Hermannstadt schimbă liniile! Vin întăriri la echipa lui Ruben Albes

Articol de - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 12:23 / Actualizat miercuri, 23 decembrie 2020 13:44

Hermannstadt negociază deja cu fotbaliștii doriți. „Sunt și fotbaliști din Liga 1 și de afară. Au valoare, îi achiziționăm ca să fie titulari”, a punctat președintele clubului, Claudiu Rotar.

Dacă jucătorii lui FC Hermannstadt au plecat în vacanță, conducătorii clubului nu-și văd capul de treabă. Pe de-o parte, negociază despărțiri amiabile cu fotbaliștii care au dezamăgit în tur. Pe de alta, discută cu potențialii lor înlocuitori. „Facem patru, cinci achiziții. Sunt fotbaliști de valoare, din Liga 1 și de «afară», îi aducem ca să fie titulari", a precizat, pentru GSP.ro, președintele Claudiu Rotar. Oficialul sibian a refuzat să dea nume, dar a admis că „știm exact ce vrem, i-am stabilit împreună cu antrenorul Ruben Albes și purtăm deja negocieri cu ei". 

Claudiu Rotar: „Pe Florică nu l-am dat afară”

Dintre cei șapte jucători aflați pe lista neagră, Luca Florică și Sony Mustivar, ambii aduși de Anamaria Prodan, în vară, au părăsit deja clubul. „Să știți că pe Florică nu l-am dat afară. El a cerut să fie lăsat să se transfere, vrea să-și găsească o echipă la care să joace mai mult. E un copil, la început de drum, și chiar are nevoie de cât mai multe meciuri în picioare. De aceea nici nu ne-am opus plecării lui", a precizat Rotar.

3 ianuarie 2021e data la care se vor relua pregătirile centralizate la FC Hermannstadt. Până atunci, jucătorii se vor antrena online

GALA GSP 2020 // Show special: Gazeta a decernat Superlativele anului 2020 și a premiat 5 Legende

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV Cum a scos Dorin Goian un jucător din circuit: „La următoarea fază a venit și s-a aruncat direct cu picioarele pe mine”

EXCLUSIV FC Argeș bătuse palma cu Dani Coman, dar negocierile s-au blocat dintr-un motiv incredibil + Un fost antrenor de la Rapid, favorit să preia echipa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează