FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - SEPSI 2-2

HERMANNSTADT - SEPSI 2-2 // Sibiul în vacanță?!

Sibienii speră să joace la finalul săptămânii cu Dinamo pentru a profita de situaţia proastă de la clubul din Ştefan cel Mare
Sibienii speră să joace la finalul săptămânii cu Dinamo pentru a profita de situaţia proastă de la clubul din Ştefan cel Mare

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 17:51 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 18:53

Ardelenii mai joacă sigur pe 1 august, cu Viitorul. Ambele lor meciuri cu ”câinii”, unul reprogramat pe 24 iulie, din etapa a 4-a, și altul fixat pe 27 iulie, sunt în aer după cazurile de COVID-19 de la Dinamo.

Finalul meciului de la Sibiu, de sâmbătă, a găsit doi antrenori cu stări de spirit total opuse. Unul, Leo Grozavu, nervos și dezamăgit. Și nu din cauza rezultatului, 2-2.

"Nu mai înțeleg nimic din acest campionat. Jucătorii mei sunt obosiți din toate punctele de vedere, mental, fizic. De programări nu mai zic nimic... Ne rugăm și noi, dar alții au prioritate. Unii stau, se odihnesc, noi jucăm. Nu mai înțeleg nici programarea acestei finale de Cupă, când mai sunt atâtea meciuri de jucat în Liga 1. Trebuia să se desfășoare într-o condiție de echilibru, ambele formații cu același timp de odihnă. FCSB nu joacă, noi jucăm din 3 în 3 zile. Nu e normal, dar ce mai e normal în România?", s-a plâns antrenorul lui Sepsi, care miercuri ar trebui să joace finala Cupei cu FCSB, dacă FRF nu hotărăște altfel între timp.

Omologul Ruben Albes, în schimb, e confuz. Echipa sa are o serie pozitivă, însă următorul meci sigur al sibienilor e abia pe 1 august, cu Viitorul.

Liga a programat meciurile cu Dinamo vineri, 24 iulie, respectiv luni, 27 iulie, dar acestea se vor disputa doar în cazul în care testele pe care le vor face mâine "câinii" vor ieşi negative.

4meciuri fără eșec au sibienii în play-out: 3 victorii, o remiză. Premieră în istoria de Liga 1 a clubului sibian

"Dacă nu jucăm cu Dinamo, pentru noi apare o pauză destul de lungă, pe care nu ne-o doream. Eram pe val. Acum, să vedem ce decide Liga"

"Când Iașiul a propus înghețarea play-out-ului, Dinamo s-a opus. Acum, când e la retrogradare, ar vrea. Atunci am fi economisit niște bani, o testare costă în jurul a 11.000 de lei"

Claudiu Rotar, finanțator Hermannstadt

HERMANNSTADT - SEPSI 2-2. Leo Grozavu e revoltat înainte de finala Cupei României: „Nu mai înțeleg nimic din acest campionat, nu mai există egalitate de șanse”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close