LIGA 1  ·  HERMANNSTADT - SEPSI 2-2

HERMANNSTADT - SEPSI 2-2 // Sibiul în vacanță?!

Sibienii speră să joace la finalul săptămânii cu Dinamo pentru a profita de situaţia proastă de la clubul din Ştefan cel Mare
Sibienii speră să joace la finalul săptămânii cu Dinamo pentru a profita de situaţia proastă de la clubul din Ştefan cel Mare

Articol de - Publicat luni, 20 iulie 2020 17:51 / Actualizat luni, 20 iulie 2020 18:53

Ardelenii mai joacă sigur pe 1 august, cu Viitorul. Ambele lor meciuri cu ”câinii”, unul reprogramat pe 24 iulie, din etapa a 4-a, și altul fixat pe 27 iulie, sunt în aer după cazurile de COVID-19 de la Dinamo.

Finalul meciului de la Sibiu, de sâmbătă, a găsit doi antrenori cu stări de spirit total opuse. Unul, Leo Grozavu, nervos și dezamăgit. Și nu din cauza rezultatului, 2-2.

"Nu mai înțeleg nimic din acest campionat. Jucătorii mei sunt obosiți din toate punctele de vedere, mental, fizic. De programări nu mai zic nimic... Ne rugăm și noi, dar alții au prioritate. Unii stau, se odihnesc, noi jucăm. Nu mai înțeleg nici programarea acestei finale de Cupă, când mai sunt atâtea meciuri de jucat în Liga 1. Trebuia să se desfășoare într-o condiție de echilibru, ambele formații cu același timp de odihnă. FCSB nu joacă, noi jucăm din 3 în 3 zile. Nu e normal, dar ce mai e normal în România?", s-a plâns antrenorul lui Sepsi, care miercuri ar trebui să joace finala Cupei cu FCSB, dacă FRF nu hotărăște altfel între timp.

Omologul Ruben Albes, în schimb, e confuz. Echipa sa are o serie pozitivă, însă următorul meci sigur al sibienilor e abia pe 1 august, cu Viitorul.

Liga a programat meciurile cu Dinamo vineri, 24 iulie, respectiv luni, 27 iulie, dar acestea se vor disputa doar în cazul în care testele pe care le vor face mâine "câinii" vor ieşi negative.

4meciuri fără eșec au sibienii în play-out: 3 victorii, o remiză. Premieră în istoria de Liga 1 a clubului sibian

"Dacă nu jucăm cu Dinamo, pentru noi apare o pauză destul de lungă, pe care nu ne-o doream. Eram pe val. Acum, să vedem ce decide Liga"

"Când Iașiul a propus înghețarea play-out-ului, Dinamo s-a opus. Acum, când e la retrogradare, ar vrea. Atunci am fi economisit niște bani, o testare costă în jurul a 11.000 de lei"

Claudiu Rotar, finanțator HermannstadtUn bărbat dintr-un sat din Vaslui a dispărut acum 4 luni de acasă. Ce a descoperit primarul satului când a verificat listele cu cetăţenii cu drept de vot. Soția este în stare de șoc
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
14:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 1
Voluntari - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1
FC Argeș - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga
Hertha Berlin - Frankfurt
Digi 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Lille - Nantes
Digi 4
Program TV complet

Liga 1