FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - SEPSI 2-2

HERMANNSTADT - SEPSI 2-2. Leo Grozavu e revoltat înainte de finala Cupei României: „Nu mai înțeleg nimic din acest campionat, nu mai există egalitate de șanse”

Leo Grozavu e revoltat înainte de finala Cupei României: „Nu mai înțeleg nimic din acest campionat, nu mai există egalitatea de șanse”
Leo Grozavu e revoltat înainte de finala Cupei României: „Nu mai înțeleg nimic din acest campionat, nu mai există egalitatea de șanse”

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2020 19:43 / Actualizat sambata, 18 iulie 2020 21:22

Sepsi a remizat pe terenul lui Hermannstadt, scor 2-2. Leo Grozavu (52 de ani), antrenorul oaspeților, acuză modul haotic în care se desfășoară competiția în acest moment.

Sepsi va juca miercuri finala Cupei României cu FCSB. Leo Grozavu crede că echipa lui e dezavantajată de programul stabilit de LPF. Bucureștenii nu vor disputa nici meciul din această seară, după ce Alexandru Păun, jucătorul celor de la CFR Cluj, a fost confirmat cu Covid-19. 

Leo Grozavu: „Acest campionat e compromis”

„Nu mai înțeleg nimic din acest campionat. Jucătorii mei sunt obosiți din toate punctele de vedere, mental, fizic. De programări nu mai zic nimic... Ne rugăm și noi, dar alții au prioritate. Unii stau se odihnesc, noi jucăm. Nu mai înțeleg nici programarea acestei finale de Cupă, când mai sunt atâtea meciuri de jucat în Liga 1. Trebuia să se desfășoare într-o condiție de echilibru, ambele formații cu același timp de odihnă. FCSB nu joacă, noi jucăm din 3 în 3 zile. Nu e normal, dar ce mai e normal în România? 

E un campionat compromis, cu unii care joacă doar de la ora 13:00, unii nu joacă deloc, alții de la ora 21:00. Nu există egalitate de șanse. Această dezordine mondială ne lovește pe toți”, a declarat Leo Grozavu la TV Telekom Sport. 

„Cred că a fost un meci dificil, pentru noi. Am înfruntat un adversar bun. Am început bine, în prima parte nu sunt mulţumit cu ceea ce am realizat . Cred ne-am mulţumit cu acel gol. Dar în repriza a doua băieţii s-au ambiţionat şi au căutat victoria. Este păcat că nu am reuşit în ultimele minute, cu un gol marcat şi o ocazie mare pe final. Aşa este fotbalul. Trebuie să continuăm să luptăm, este important să luăm puncte în acest play-out. Ne-au mai cinci meciuri şi vom vedea ce vom face în următorul meci, cu Dinamo. Nu vrem să facem calcule, ci ne gândim cum să ne abordăm următoarea partidă în cel mai bun mod. O vom trata cu mentalitate ofensivă şi cu gândul de a câştiga. Acesta este obiectivul clar"
Ruben Albes, antrenor Hermannstadt

Citește și alte știri despre fotbalul din play-out:

LPF, reacție fermă după noile infectări cu coronavirus de la Dinamo: „Vom lua o decizie în funcție de acest lucru”

Prima reacție a lui Gigi Mulțescu după criza de la Dinamo: „Suntem foarte supărați!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  19 Iulie 2020, 09:43

Sepsi furat din nou >golul 2 pornit dintr-o pozitie clara de ofsaid.Cea ce priveste competitia,da,are dreptate Grozavu ! In campionatul nostru este un haos,ca in toate tara.Nu se stie daca se va termina campionatul pe teren...delegarile arbitrilor facute pe baza unor comenzi precalculate in cooperativa...programarile(orele de desfasurare) meciurilor facute anapoda...echipele serioase respecta prevederile starii de alerta,nu au probleme medicale,iar echipele care fac diferite calcule,se imbolnavesc voit ....Campionat neserios !

1763887750508605
Calin Francu  •  19 Iulie 2020, 09:30

bai nea Grozavule ce vina are fcsn daca e pandemie . plus ca cei de la cfr au venit infectati, din cauza lor nu s0a jucat meciul , acum ce faci vorbesti aiurea fara sa ti cont de situatia creata. ce-ai fi vrut sa joace si sa se contamineze toti . probabil ca asa va convenea sa cistigati voi cupa deoarece daca fcsb se contamina nu mai putea juca cu toata echipa. rugativa la dumnezeu sa se joace cupa sa nu fie mai rau. nu inteleg de ce frf nu a PROGRAMAT MECIURILE DIN TREI IN TREI ZILE CA IN SPANIA DE CE O LUNGIM AIUREA.SA SE TERMINE O DATA PARODIA ASTA DE PLAY . OFF UNDE NUMAI FOTBAL NU SE JOACA , UN SISTEM CORUPT IN CARE FIECARE JOACA DUPA INTERES PLUS ARBITRAJE LA COMANDA.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  19 Iulie 2020, 01:46
Postat de dragos_chiva pe 18 Iulie 2020, 23:47

Nu înțeleg reacția domnului Grozavu. În play-out sunt patru etape în plus față de play-off. Dacă mai adăugăm și pauza competițională datorată pandemiei și care pune presiune pe echipe pentru recuperarea timpului pierdut, este oare așa de greu de înțeles de ce FCSB joacă mai rar decât Sepsi? Ce să facă FCSB ? Să mai joace niște meciuri amicale ca să fie la fel de obosită ca Sepsi, sau ce altceva? Vorbim ca să vorbim, sau ca să ne înțelegem?

ceea ce e o anomalie, toate echipele in toate campionatele lumii joaca un nr egal de meciuri! vrei play-off si play-out, baga 6 colo 6 dincolo, sau 8 si 8. Fara injumatatirea punctelor si o singura runda de meciuri.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close