FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Prima reacție a lui Gigi Mulțescu după criza de la Dinamo: „Suntem foarte supărați!”

Gigi Mulțescu, antrenor Dinamo
Gigi Mulțescu, antrenor Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2020 15:39 / Actualizat sambata, 18 iulie 2020 15:50

Gigi Mulțescu (68 de ani), antrenorul lui Dinamo, a comentat informația dezvăluită în exclusivitate de GSP.ro: încă 3 jucători ai „câinilor” s-au infectat cu COVID-19.

„Mâine repetăm testele. Suntem foarte supăraţi, să vedem ce va fi. Normal că suntem destul de afectaţi. Sănătatea e cel mai de preţ, e pe primul plan. Deocamdată, nici norocul nu ne ajută!

Nu putem să ne facem planuri. Să vedem şi cu TAS-ul, şi cu testele de mâine, şi cu noii investitori, dacă vor fi. Începusem cu speranţe pregătirea pentru meciul cu Chindia, au fost două antrenamente foarte bune. Asta este!", a declarat Mulțescu pentru Antena Sport.

Jucătorii de la Dinamo infectaţi cu COVID-19:

  1. Valentin Lazăr (30 de ani, extremă stânga)
  2. Filip Mrzljak (27 de ani, mijlocaș defensiv)
  3. Ricardo Grigore (21 de ani, fundaș central)
  4. Mihai Popescu (27 de ani, fundaș central)
  5. Alexandru Răuță (28 de ani, mijlocaș defensiv)
  6. Ștefan Fara (19 ani, portar)
  7. Andrei Sin (28 de ani, fundaș stânga)
  8. Diego Fabbrini (29 de ani, mijlocaș ofensiv)
  9. Aleksander Mitrovici (17 ani, portar)
  10. Dan Tălmaciu (19 ani, fundaș)

Ce echipă poate alinia acum Dinamo:

  • Straton - Kostrna, Puljic, Ehmann, Skovajsa - Serban - Moldoveanu, Neicuțescu, Bani, Mihaiu - Montini

Comunicat oficial Dinamo:

Dinamo București a anunțat astăzi Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) că încă trei jucători au fost confirmați pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19. Numărul jucătorilor dinamoviști confirmați pozitiv la testările efectuate în această săptămână a ajuns la 10. 

Toți reprezentanții echipei vor reface zilele următoare testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19, conform prevederilor legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerul Sănătății, pe perioada acestor zile fiind urmate măsurile impuse de Direcția de Sănătate Publică

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo va avea un nou stadion! „Construcția va dura 2-3 ani” » Unde va fi amplasat și ce capacitate va avea

EXCLUSIV Veste importantă pentru fanii lui Dinamo: „Va accepta să revină, este un fotbalist de mare caracter!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
2036290743290484
Ion Marin  •  19 Iulie 2020, 11:05

Draga Gica , Draga Cornele, doi oameni minunati , care ati facut si ati adus glorie clubului Dinamo, care nu ati uitat niciodata ca prin venele voastre , curge sange alb -rosu,aveti o misiune grea , dar cu competenta si inteleciune si fara sa va supuneti celor doi ageamii , *** , veti reusi cu ajutorul lui Dumnezeu.Dar acest moment este cel mai greu din istoria acestui club ,care a fost generat de ageamismul si incapatanarea lui Ionut , Negoita /*** si incompetenta in ale managementului sportiv si lipsei de experienta ale acestui Balanescu/*** , care nu a inteles nimic din ceea ce inseamna disciplina , selectia antrenorilor si jucatorilor.***, daca tot s -a inhamat la aceasta functie , trebuia sa impuna disciplina in club , dupa parerea mea el este cu mult sub un conducator de campionat judetean.Pentru indisciplina de acum , daca era sub comanda lui , adica a semifinalistului C.C.E , Tudor Postelnicu( Nea Doru cu nea Nae si cu echipa de atunci,au reusit o mare performanta , pe care si o atribuie ilicit Cornel Dinu) *** impreuna cu mentorul lui *** , erau mutati disciplinar la Cernavoda , adica la Canal, pentru raul pe care l-au facut cei doi clubului Dinamo , acolo le este locul.In vereme de COVID , cat de prost trebuie sa fii ,cand esti pe penultimul loc sa lasi jucatorii acasa , sa faca fiecare ce vrea.Prin prostia si incompententa lor au adancit criza la Dinamo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2036290743290484
Ion Marin  •  19 Iulie 2020, 11:05

Am spus o de multe ori aici , pe email lui acest *** , mai prost decat al lui Caragiale, ca acest club trebuie condus de profesionisti, Trebuia un presedinte mana forte , care sa stie sa dea cu piciorul in minge , care sa aiba fler de conducator si antrenori de 5 stele , nu doi bani , Mihalcea , Nea Goe, etc. care impreuna cu Prunea au gaurit corabia lui Dinamo si au bagat o la apa.Succes fratilor , minte limpede si disciplina , made a la Helenio Herera , ca altfel va fi dezastru.Cautati , repede si completati va lotul cu jucatori valorosi din Divizia B, DACA SE MAI POATE.BAFTA BAIETI!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează