FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo va avea un nou stadion! „Construcția va dura 2-3 ani” » Unde va fi amplasat și ce capacitate va avea

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2020 12:01 / Actualizat sambata, 18 iulie 2020 13:13

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 din București, a declarat că Dinamo va avea în cele din urmă un stadion nou. Nu este exclus ca această promisiune să aibă și un substrat electoral.

Potrivit politicianului, noua arenă, care va avea în jur de 30.000 de locuri, se va construi în spatele stadionului din Ștefan cel Mare. 

Dinamo va avea o nouă arenă

„Noi vrem să facem noul stadion în spate, și nu în locul celui actual. De ce am luat această decizie? Noi, inițial, am vrut să facem stadionul nou pe locul actual, dar nu s-a putut. În primul rând, sunt litigiile pe care le cunoașteți, și care vor mai dura minimum un an. 

Sunt anumite probe pentru DNA care nu pot fi distruse, dar, cel mai important argument este acela că în față nu putem face un stadion fără pistă, legea te obligă să faci pistă și la un stadion nou. Așa că noi vrem un stadion doar de fotbal pentru Dinamo. Va avea 30.000 de locuri, dacă nu chiar 33.000 de locuri. Vom merge miercuri acolo, i-am invitat și pe cei de la FRF, dar și pe cei de la CNI, care au tot bugetul pregătit.

Vom identifica exact locul. Va fi și un stadion de rugby și vor fi terenuri și pentru copii. Anul viitor va începe construcția, care va dura doi-trei ani”, a declarat Popescu, conform digisport.ro.

Stadionul Dinamo, disputat în instanță

Arena din Ștefan cel Mare, inclusă inițial în proiectul EURO 2020, alături de stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești, nu a fost încă cedată Companiei Naționale de Investiții, astfel că lucrările de modernizare nu au început.

În acest moment, există mai multe procese pentru stabilirea proprietarului stadionului. Atunci când se va stabili cine este proprietarul stadionului, lucrările vor putea începe.

Imagini spectaculoase de la noul stadion Arcul de Triumf

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo acuză harababura FRF! 3 argumente pentru care decizia în disputa cu FCSB e greșită: există un caz similar!

Gigi Becali ironizează fanii lui Dinamo: „Mă, băieți, jucați voi finala, gata!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (92)
creeperno
creeperno  •  18 Iulie 2020, 23:16

Campanii electorale..

kellogg
kellogg  •  18 Iulie 2020, 19:12

D. Popescu o *** PSD vaneaza voturile gruparii Elias care slujeste Primaria S2 ca sa aive liniste in business, ca doar are carciuma in Obor, paza, etc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robert_t_
robert_t_  •  18 Iulie 2020, 18:22
Postat de catalynn pe 18 Iulie 2020, 18:13

Unul e vecin cu noi, din păcate .... :-((( Așa cum FC fcsb atârna de brandul Steaua, așa și el, se tine cu o unghie de Sectorul 2 :-)))

vecine in seara asta avem concert cu iris in zona , pe insula la fundeni

Vezi toate comentariile (92)
Comentează