FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Hermannstadt, impresionantă pe piața transferurilor! Sibienii au adus un fotbalist de mare viitor și un fost campion al Ligii 1

Luca Florică, alături de Anamaria Prodan (stânga) și Claudiu Rotar (dreapta)
Luca Florică, alături de Anamaria Prodan (stânga) și Claudiu Rotar (dreapta)

Articol de - Publicat duminica, 16 august 2020 16:03 / Actualizat sambata, 05 septembrie 2020 19:21

Hermannstadt l-a transferat pe Luca Florică (17 ani), fundaș stânga venit de la echipa U19 a lui SC Amiens, din Franța.

După o perioadă de mai bine de un an și jumătate petrecută în Franța, Florică s-a întors în România, fiind convins de proiectul lui Hermannstadt. Component al echipei naționale U17 a României, tânărul fotbalist a semnat un angajament valabil pe 2 ani cu sibienii antrenați de Ruben Albes.

Florică a plecat în Franța la 16 ani

Produs al lui Regal Sport București și impresariat de Anamaria Prodan Reghecampf, Florică a plecat în Franța la începutul lui 2019. Francezii au plătit 200.000 de euro lui Regal, echipa românească păstrând un procent de 25 la sută dintr-un viitor transfer.

Atunci, Florică a avut mai multe oferte tentante. De la Parma, Dinamo Zagreb, AS Roma și Al Wash. Dar puștiul a decis până la urmă să meargă la Amiens.

Și Scarlatache la Hermannstadt

Hermannstadt a mai anunțat un transfer astăzi. Este vorba despre Adrian Scarlatache, un fundaș central experimentat, în vârstă de 33 de ani, cu o cotă de piață de 200.000 euro. Acesta este un fost campion al Ligii 1, triumfând în campionatul intern de două ori, alături de Dinamo București (sezonul 2006-2007) și Astra Giurgiu (2015-2016).

Mai multe știri din Liga 1:

Gafă uluitoare dezvăluită de un jucător din Liga 1: „A zis «Dacă e frumoasă de ce să nu ies cu Andrea Bocelli? Arată-mi o poză!»”

DINAMO. Ionuț Lupescu adâncește temerile fanilor despre Pablo Cortacero: „Sunt lucruri ciudate! Cum va lucra MAI-ul cu un offshore?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
mafa
mafa  •  17 August 2020, 01:16

Pai cine este "fost campion in liga 1"??....probabil ca prodanca !!....

gazistu
gazistu  •  17 August 2020, 00:12
Postat de amicu pe 16 August 2020, 21:52

***

da chiar ca.... ma serios ce e ala, e o ea sau un el??? din ce vad pare a fi femeie.... sa fie tranny? :)))

amicu
amicu  •  16 August 2020, 21:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close