FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Gafă uluitoare dezvăluită de un jucător din Liga 1: „A zis: «Dacă e frumoasă, de ce să nu ies cu Andrea Bocelli? Arată-mi o poză!»”

Andrea Bocelli +39   FOTO
Andrea Bocelli

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 august 2020 12:23 / Actualizat duminica, 16 august 2020 18:37

Mihai Răduț (30 de ani), mijlocașul Astrei, a fost invitat la GSP LIVE și a dezvăluit o gafă incredibilă făcută în trecut de unul dintre foștii săi colegi.

Fără să-i dea nume sau să spună la ce echipă era, Mihai Răduț a dezvăluit că l-a întrebat pe unul dintre colegii săi dacă ar ieși la o întâlnire cu Andrea Bocelli, celebrul tenor italian, iar acesta a crezut că e vorba de o fată, spre amuzamentul celor din jur.

„Eram la o echipă și dădeam o tură de teren la finalul antrenamentului. Eram tineri și vorbeam de relații, de fete. Și îi zic unui coleg «Auzi,mă, dacă ți-o prezint pe Andrea Bocelli ieși cu ea în oraș? Te-ai combina cu ea?». Se uită la mine și face «Păi, cum să nu!? Arată-mi o poză cu ea! Dacă e frumoasă, de ce să nu ies cu ea?!».

Am râs... Toată lumea era pe jos. Aproape toți colegii știau cine e Andrea Bocelli. El se întreba «Ce e? Ce s-a întâmplat? De ce râdeți?»”, a declarat Mihai Răduț la GSP LIVE.

Interzis la FCSB din cauza Ginei Pistol: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”

Mijlocașul Astrei Mihai Răduț a vorbit despre perioada petrecută la FCSB (2010-2012) și a povestit că din cauza relației cu Gina Pistol (38 de ani) nu a fost lăsat să joace la echipa roș-albastră. „Am un prieten mai apropiat de patron și știu că erau discuții. «Ce caută cu aia? Ce să facă? E mai mare ca el!». Și cu barba la fel pentru că îmi lăsasem barbă. «Să își dea barba jos dacă vrea să joace!». Dacă îmi zici să fac ceva, mai rău nu fac! Dacă m-ar afecta... Dacă nu am barba mare și joc mai bine, o tai de tot! Dar dacă nu-mi dai niciun argument....”. TOATĂ DECLARAȚIA LUI MIHAI RĂDUȚ AICI. 

+35 FOTO

VIDEO cu povestirea lui Mihai Răduț: „Un coleg ar fi acceptat să iasă cu Andrea Bocelli”

Citește și:

EXCLUSIV Interzis la FCSB din cauza Ginei Pistol: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”

Claudiu Niculescu, bunic la 44 de ani! Între fiul său cel mic și nepot sunt doar 10 ani » Cine e nora fostului dinamovist

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
bazinga
bazinga  •  16 August 2020, 19:51

Nu cred ca era Claudiu Raducanu, asta e din alta epoca !Posibil Ovidiu Popescu !Dar nici asta nu era acum 8-10 ani ! Clar, e Becali !

2359679150779771
Dan Oană  •  16 August 2020, 18:40

Asta se întâmplă atunci când în mașină, în căști sau la TV asculți doar salam, asu, dani mocanu, etc.

sampaolo
sampaolo  •  16 August 2020, 16:29

Ha h a ha h a. Penibil articol!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează