GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  

Claudiu Niculescu, bunic la 44 de ani! Între fiul său cel mic și nepot sunt doar 10 ani » Cine e nora fostului dinamovist

Alex și Mathias Niculescu +18   FOTO
Alex și Mathias Niculescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 august 2020 12:18 / Actualizat duminica, 16 august 2020 18:53

Claudiu Niculescu, 44 de ani, a devenit bunic anul trecut. Fiul său cel mare, Alex, are un băiețel pe nume Mathias, născut în 2019.

Astfel, fostul fotbalist, actual antrenor, este bunic pentru prima oară, la o vârstă la care cu siguranță nu se aștepta să aibă deja nepoți.

Claudiu Niculescu are 3 copii din 2 căsătorii. Alex, 21 de ani, și Rebeca, 17 ani, din relația cu Lidia, prima soție, și David, 11 ani, cu Diana Munteanu, a doua soție, de care a divorțat în 2014.

Alex Niculescu e ultras FC U Craiova

Alex Niculescu e într-o relație cu o tânără din Craiova, Beatrice Ivănescu (foto jos), de-o vârstă cu el. Cei doi au devenit părinți de foarte tineri.

Beatrice Ivănescu, iubita lui Alex Niculescu
Alex Niculescu, fiul lui Claudiu
Beatrice Ivănescu, iubita lui Alex Niculescu
Beatrice Ivănescu, iubita lui Alex Niculescu
Beatrice Ivănescu, iubita lui Alex Niculescu
+14 FOTO

Niculescu Jr. e un fan înrăit al lui FC U Craiova 1948, echipa lui Adrian Mititelu. A încercat o carieră de fotbalist, fiind apoi în centrul atenției prin mai multe acțiuni ale ultrașilor din Peluza Sud, din care face și el parte.

De curând, a fost bănuit că ar fi participat la vandalizarea casei și cofetăriei lui Sorin Cârțu. Reacția lui Cârțu, după ce i-a fost vandalizată cofetăria: „Se pare că a fost acolo și copilul lui Claudiu Niculescu. A sunat-o pe nevastă-mea, i-a zis că el nu a participat. Dar nu pot spune sigur dacă  a fost sau nu, că erau mascați!”

Vezi și:

EXCLUSIV VIDEO Sacrificiul impresionant al copilului Claudiu Niculescu, povestit în direct: “Dormeam într-o baracă înghețată. Mergeam 3 kilometri pentru un ceai cu o felie de pâine și două bucăți de parizer”

VIDEO. Claudiu Niculescu încă e dușmănit prin Bănie: „Îmi strigă: «Trădătorule!». Sunt momente teribile” + Opinie tranșantă în „războiul Craiovelor”: „Asta îmi doresc cel mai mult”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
anonim91
anonim91  •  16 August 2020, 15:06

fortza Claudiu Niculescu!! Super atacant!! Si el si Danciu, si Bratu si Cristea, dintre cei care s-au perindat pe la Dinamo. Lunetitstul!! Jucator serios.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează