FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Reacția lui Sorin Cârțu, după ce i-a fost vandalizată cofetăria: „Se pare că a fost acolo și copilul lui Claudiu Niculescu. A sunat-o pe nevastă-mea!”

Sorin Cârțu nu are parte deloc de liniște
Sorin Cârțu nu are parte deloc de liniște

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 17:13

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele lui CS Universitatea Craiova, a reacționat după ce cofetăria sa a fost vandalizată de fanii rivalilor din oraș.

  • Vineri i-a fost vandalizat gardul casei lui Cârțu, pe care au fost scrise mesaje jignitoare. Acum, oficialul oltenilor are parte de noi probleme. Pe pereții cofetăriei pe care o deține în Craiova au fost scrise înjurături la adresa fostului mare fotbalist;
  • Cârțu sifon” „Vânduților” și „M*** Cârțu” au fost mesajele scrise împotriva olteanului. Se pare că ultrașii rivalei FC U Craiova 1948, din Peluza Sud '97, ar fi autorii, tot ei fiind bănuiți și de vandalizarea casei lui Cârțu.

Președintele formației din Bănie a afirmat că unul dintre ultrașii implicați în acest scandal ar putea fi chiar copilul lui Claudiu Niculescu, Alexandru, recunoscut pentru pasiunea pe care o are față de FC U Craiova 1948. 

Sorin Cârțu: „Ce voiau? Să tac, să nu mă duc la Poliţie?!”

„Unul dintre cei care au scris se pare că ar fi Alexandru Niculescu, copilul lui Claudiu Niculescu. În sensul ăsta chiar am avut câteva discuţii cu el, pentru că a fost în primele opt clase la şcoala unde a fost nevastă-mea director.

Chiar i-a dat telefon şi i-a explicat ce s-a întâmplat. A fost un schimb de opinii, de mesaje şi până la urmă Alexandru i-a dat telefon lui nevastă-mea şi i-a spus că n-a fost el, că sunt o grupare de 200 de persoane. Și-a declinat vinovăţia.

Nu pot să spun eu sigur că este el sau nu, pentru că erau mascaţi. Mi-au scris «Cârţu sifonaru'», dar ce voiau? Să tac, să nu mă duc la Poliţie?!", a declarat Cârțu, conform Antena Sport.

Reacția lui Sorin Cârțu, după ce i-a fost vandalizată cofetăria: „Se pare că a fost acolo și copilul lui Claudiu Niculescu. A sunat-o pe nevastă-mea!”

VIDEO Sorin Cârțu și-a găsit gardul casei vandalizat

Gigi Becali, mesaj pentru Adrian Mititelu după ce FC U Craiova a promovat în Liga 2: „Acolo e palmaresul”

Supermutare în Liga 1! George Țucudean, deturnat din drumul spre Dinamo de Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
mobutu
mobutu  •  20 Mai 2020, 10:09
Postat de Emanoil Radu pe 19 Mai 2020, 19:47

Alumin Ruginoiu esti un minunat si splendid...ratat ,care probabil te jucai cu *** in tarana cand jucau fotbal niste legende precum Cartu sau Dukadam ! Oricum nu apuci tu in aceasta viata sa mai vezi in Romania ,fotbaliști precum ei ! Si bineinteles si altii !!

as mai adauga ca are si mintea ruginita...si tu iti dai seama ca noi trebuie sa traim langa astfel de oameni? iti dai seama ca trebuie sa convietuim cu ei?? iti dai seama ce amploare a luat prostia in capu` unora? iti dai seama ca astuia ii va exploda capu` din senin de atata prostie??

735681093223958
Ionel Potec  •  19 Mai 2020, 23:07
Postat de stefan.. pe 19 Mai 2020, 22:48

Cartu...Mare fotbalist...Caracter de om infect: limitat intelectual, turnator, imbarligator. Bun de o echipa mascariciul mititelu. Duc-s-ar in pustii amandoi!

Ba tu esti o mostra de om prost tu te-ai uitat la tine inainte sa vb de altii? ce ti-a facut ma tie cirtu?daca te-ai duce dupa mititelu nu ar fi nici o pierdere

stefan..
stefan..  •  19 Mai 2020, 22:48

Cartu...Mare fotbalist...Caracter de om infect: limitat intelectual, turnator, imbarligator. Bun de o echipa mascariciul mititelu. Duc-s-ar in pustii amandoi!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează