FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - UTA ARAD 0-0

VIDEO Hermannstadt - UTA Arad 0-0 » Egal spectaculos la Sibiu » Cum arată clasamentul ACUM

Hermannstadt și UTA Arad au remizat, 0-0, într-un meci din etapa a 26-a din Liga 1
Hermannstadt și UTA Arad au remizat, 0-0, într-un meci din etapa a 26-a din Liga 1

Articol de - Publicat sambata, 18 februarie 2023 16:39 / Actualizat sambata, 18 februarie 2023 17:25

Hermannstadt și UTA Arad au remizat, 0-0, într-un meci din etapa a 26-a din Liga 1. 

Programul complet și rezultatele din Liga 1 AICI!

Partida a avut un ritm alert, jucătorii ambelor echipe întrecându-se în ocazii. După ratarea celor de la UTA, prin Rareș Pop (7), Hermansntadt a punctat în minutul 13, dar golul lui Cornel Ene a fost anulat, corect, pentru ofsaid. Până la pauză, UTA a mai amenințat poarte gazdelor de două ori, prin Ubbink (18) și Benzar (21).

În minutul 61, Opruț și Paraschiv au fost blocați în careu de fundașii arădeni, iar după 10 minute, la poarta adversă, Letica a blocat excelent șutul lui Ubbink. Ultimele 10 minute au adus ocazii la ambele porți. 

Petrișor Petrescu (84) a tras pe lângă poartă arădenilor, de la marginea careului, iar Letica a intervenit salvator (88), scoțând de sub bara șutul de la 11 metri al lui Willie.

După acest egal, Hermannstadt ajunge la 26 de puncte Elevii lui Marius Măldărășanu sunt pe 11, în timp ce UTA este pe 15, cu 24 de puncte.

FINAL » Hermannstadt - UTA Arad 0-0

Hermannstadt - UTA Arad, echipe de start

Hermannstart: Letica – Butean, Ene, Antoche, Opruț – Mion, Biceanu – Balaure, Limaj, Popescu – Paraschiv
Rezerve: Muțiu, Etienne, Issah, P. Iancu, P.Petrescu, Oroian, Bărbuț, Buhăcianu, Babic
Antrenor: Marius Măldărășanu

UTA: Balauru – Benzar, Chindriș, Benga, Abeid – Anton, Batha, Ubbink – Roger, Milosevic, R. Pop
Rezerve: Mociu, Vukcevic, Hoxhallari, Dobrescu, Cascini, Otele, Postolachi, Willie, Pașcalău
Antrenor: Laszlo Balint

Stadion: Municipal (Sibiu)
Arbitru: Găman George Cătălin (Craiova) / A1: Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava), A2: Vornicu Adrian (Iaşi) / Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare), Arbitru AVAR: Bîrdeş Romică (Piteşti)

Kovacs, chemat la VAR pentru o fază greșită » MM, Nistor și Chipciu se revoltă: „E penibil! În România trebuie să ieși și să țipi!” + „ Erau niște penalty-uri de închisoare”
VAR
Kovacs, chemat la VAR pentru o fază greșită » MM, Nistor și Chipciu se revoltă: „E penibil! În România trebuie să ieși și să țipi!” + „ Erau niște penalty-uri de închisoare”
Robert Popa nu s-a mai prezentat la antrenamente de teama lui Mititelu Jr: „Îmi e frică de Adiță. Bate jucătorii în vestiar!”
FCU CRAIOVA
Robert Popa nu s-a mai prezentat la antrenamente de teama lui Mititelu Jr: „Îmi e frică de Adiță. Bate jucătorii în vestiar!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
rav410wrc
rav410wrc  •  18 Februarie 2023, 19:55

"De la Dunare la Sena, din Carpati la Pirinei, Toti utistii se aduna, sa vada un meci si ei. Toti iau mingea si-o incerca si o joaca armonios, Numai unul sta pe banca si suspina dureros. E Petschovski fotbalistul ce-ti incanta inima, Tot Aradul il admira impreuna cu UTA!" Jucam FOTBAL si se vede cu ochiul liber !! Astazi ne vom multumi cu un punct, adus din deplasare, dar jocul nostru este datator de speranta pt viitoarele meciuri !! Multumesc anticipat gsp pt publicarea comentariului ... Pe cel de dupa meci l-ati cam ratacit prin "sertarele" redactiei :(((

username_2
username_2  •  18 Februarie 2023, 17:13

„În minutul 61, Opruț și Paraschiv au fost blocați în careu de fundașii lui Hermannstadt”, zice nenea jurnalistul lu Țepelin și Geambașu...io nu mai zic nimic, mă duc să comentez la meteosport, aclo cu corleone, Olaianos și Nadine

ucv1948
ucv1948  •  18 Februarie 2023, 15:56
Postat de ionescugeorge77 pe 18 Februarie 2023, 15:31

rotare...rotare...ia l pe Rares Pop ...Rotare...

Nu il ia ... Rotaru e mai zgarcit ca Hagi Tudose.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează