FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - VIITORUL 1-1

HERMANNSTADT - VIITORUL 1-1 // Iuliu Mureșan îl acuză pe Gică Hagi: „Scandalagiii influențează arbitrii! Știți ce a făcut la pauză în hol aici?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 noiembrie 2019 09:17

FC Hermannstadt și Viitorul au remizat, scor 1-1, în etapa cu numărul 16 din Liga 1. Iuliu Mureșan, directorul sportiv al gazdelor, acuză modul în care Gică Hagi se comportă în timpul partidelor.

„Se observă că arbitrii români, din cauză că nu au personalitate, sunt influenţaţi foarte tare de cei care sunt scandalagii, îi înjură, de cei care fac o presiune foarte mare.

La pauză meciului, Gică Hagi a venit în hol aici şi a strigat şi a zis nişte cuvinte la adresa arbitrului. Dacă eram arbitru, îi dădeam roşu, dar s-a întâmplat invers. A fost antrenorul nostru eliminat, care e liniştit”, a declarat Iuliu Mureșan conform TV Telekom Sport. 

Hermannstadt, dezavantajată

Gică Hagi a protestat la adresa arbitrilor, deși Viitorul a primit două lovituri de la 11 metri în meciul de vineri seară. Al doilea, acordat după un duel între Petrișor Petrescu și Gabriel Iancu, a fost acordat greșit, crede Ion Crăciunescu.  

5e nota primită de „centralul” Adrian Cojocaru în GSP pentru prestația de aseară

„Arată că sunt niște repetenți care îi învață pe alți repetenți. Eu nu am văzut așa ceva. Trebuie să fii ferm când arăți punctul cu var. Dacă acesta este un limbaj al corpului, eu mă duc să mă fac preot, că mai am timp. E tipic pentru simulare. O mână pusă din lateral nu mă face să cad în față” 
- Ion Crăciunescu

Vezi și:

Verdictul lui Ion Crăciunescu după Hermannstadt - Viitorul » Arbitrii au făcut praf meciul: „Niște repetenți îi învață pe alți repetenți”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  13 Noiembrie 2019, 04:14
Postat de sasesase pe 09 Noiembrie 2019, 09:32

Eu cred că Adrian Cojocaru s a speriat de nasul roșu de Moș a lui Hogea. Nu pot sa cred cum aceasta mizerie de echipa , Viitura este in continuare ajutata de arbitrii și menținută în prima ligă! Mi se pare o jignire totala adusa fotbalului românesc aceasta gluma de echipa sprijinită prin toate mijloacele și asemănată cu academii ale unor echipe pe care Hagi sau Ianos Hagi visează să le viziteze. Îmi dau seama și știu cât de iubita este acest hibrid de echipa de către suporterii adevărați ai Farului Constanța! FCSB și Viitura niste echipe care fac ce vor cum vor unde vor pt că sunt pe banii lor nu? Burleanu doarme pe el, DNA doarme pe ea, singurul care a reușit să arate Adevărul a fost Talpan! Nu l am placut pe Hagi că fotbalist și nu îl consider Regele fotbalului . A fost un jucător bunicel însă foarte egoist! Păcat de ceea ce a ajuns fotbalul românesc din cauza minorităților machedone! Ne trebuie o lege a sportului foarte curata și foarte clară. Controale periodice ale Dna la cluburi! Respect Neagoe!

haide ma? vorbesti de *** de echipa tu, suporter psd?nu va e ma rusine sa faceti un pas in fata si sa arati pe altii cu degetul , mai craiolgutelor?nu contest faptul ca Hagi e un nesimtit de multe ori, dar imi provocati greata ! *** ii injura pe spargatorii de banci, astia sunteti voi! sunteti vreo 2-3 olteni lipsiti de bun-simt care va apreciati comentariile unii altora! ii injurati pe machedoni de parca voi oltenii sunteti vreo rasa aleasa!nesimtitilor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

petrucj
petrucj  •  09 Noiembrie 2019, 11:23
Postat de sasesase pe 09 Noiembrie 2019, 11:17

Am scris cat de cat. Îmi pare RAU că voi suporterii Universității Cluj aveti pretenții enorme de la unii jucători, îți înțeleg ura față de FC Kolozsvar Cluj dar voi îl aveți pe relicva Florescu in echipa deci,ce spui tu acolo???? Manea la CFR a fost mereu serios și a jucat super bine in opinia mea rămâne prima opțiune de fundaș dreapta la națională nu petardele benzar sau chipciu! Asta până reușim să îl vedem pe Mogoș, care are la fel un fizic impresionant și cred că ar face fata cu brio! Mitrita a fost ok la Pescara, mi se pare că a și promovat Pescara cu el în echipa daca nu mă înșel sau au pierdut barajul? Un pic și pt Răzvan Marin la Standard Liege. Restul verze praf zero sub media unor jucători decenți de fotbal

TIn cu CFR nu cu U. Si nici asa nu consider ca Manea ar fi mare scula. E unul din principalii vinovati de inceputul de sezon prost de anul trecut si de umilintele cu Dudelange. Nu dadea o pasa de 3 m cum trebuie in primele 10-12 meciuri.

cornelconasu
cornelconasu  •  09 Noiembrie 2019, 11:18

Cojocaru dacă era un arbitru corect îi făcea raport scris lui Hagi și aducea la cunoștință înjuriile și observatorului care ar trebui să fie prin preajmă ! Dar Cojocaru l-a sunat din cabină pe Deaconu să îl întrebe ce face ! Deaconu cred că i-a spus ceva de genul....” stai în banca ta, tu fă-ți treaba pentru care te-am trimis acolo !...”

Vezi toate comentariile (29)
Comentează
Close