FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - VOLUNTARI 2-1

Secretul lui Măldărășanu pentru startul bun de campionat cu Hermannstadt: „Asta e forța noastră” + cum comentează Ciobotariu înfrângerea

Marius Măldărășanu
Marius Măldărășanu

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2022 20:16 / Actualizat luni, 08 august 2022 21:07

Hermannstadt s-a impus cu 2-1 în fața celor de la Voluntari, într-un meci din etapa #4 a Ligii 1. Antrenorii Liviu Ciobotariu și Marius Măldărășanu au oferit primele reacții după meci.

Măldărășanu are un start excelent de sezon cu Hermannstadt. După promovare, sibienii sunt neînvinși, având  puncte după 4 etape. Acesta a comentat jocul echipei sale și a vorbit și despre situația financiară de la club.

Golgeterul Ligii 1 așteaptă ofertele granzilor: „Eu sper, să vedem ce urmează!” » Reacția imediată a lui Mihai Stoica
Hermannstadt - Voluntari 2-1
Golgeterul Ligii 1 așteaptă ofertele granzilor: „Eu sper, să vedem ce urmează!” » Reacția imediată a lui Mihai Stoica

„Ne-au surprins în unele faze, Nemec este letal în careu. A trebuit să ne apărăm foarte mult. Apreciez munca băieţilor, au apărut şi crampele, dar suntem mulţumiţi.

Ca noua promovată nu ne-au privit ca o echipă care poate sa facă lucruri frumoase. Forţa noastră e omogenitatea. Asta este fotbalul, azi am câştigat noi. 

O să fie bine şi din punct de vedere financiar, asta am auzit de luni de zile, nu vreau să dau drumul la gură pentru că sunt prost de gură mai pe româneşte. Vedem zilele următoare ce s-a promis!”, a declarat Măldărășanu la Orange Sport.

Liviu Ciobotariu: „Meritam un egal la cum am jucat”

Ciobotariu a analizat prestația echipei sale și consideră că ilfovenii meritau un egal împotriva celor de la Hermannstadt.

„Suntem supărați, dezamăgiți. Puteam mai mult. Jocul l-am pierdut în prima repriză, cu două goluri senzaționale marcate de Alhassan, îl felicit, dar nu aveam voie să primim golurile alea. Am lăsat zona liberă, mijlocașii centrali nu au fost în zonă să blocheze șutul. 

Am încercat să revenim în joc, am avut o posesie bună, progresivă. Am încercat să venim cu centrări din lateral, să ne creăm ocazii de a marca. Repriza secundă a fost mult mai bună pentru noi, dar nu am reușit să marcăm, deși am avut 3 situații bune de a marca. Prea puțin pentru ce mi-aș fi dorit eu. 

Știam că întâlnim o echipă foarte bine organizată defensiv, nu ne-am descurcat bine pe atac pozițional, cel puțin în prima repriză când am fost lenți. În a doua repriză am avut mai multă mobilitate în mijlocul terenului, am schimbat și sistemul, am ajuns de mai multe ori la poartă, dar nu am reușit să marcăm al doilea gol”, a spus Ciobotariu.

Este început de campionat, eu cred că meritam mai mult, meritam un egal la cum am jucat, dar tabela arată că am pierdut. Trebuie să ridicăm capul din pământ, ne așteaptă un meci foarte greu cu Sepsi.

- Liviu Ciobotariu, antrenor Voluntari

Citește și: 

Interziși după comportamentul din derby-ul FCU - CS Universitatea Craiova! Măsurile anunțate de Jandarmeria Română
FCU Craiova - CSU Craiova 1-2
Interziși după comportamentul din derby-ul FCU - CS Universitatea Craiova! Măsurile anunțate de Jandarmeria Română
Motivul pentru care Mihai Stoica și-a ieșit din fire: „Urăsc când cineva mă ia de prost! Nu de prost, de prostul proștilor!”
RĂBUFNIRE
Motivul pentru care Mihai Stoica și-a ieșit din fire: „Urăsc când cineva mă ia de prost! Nu de prost, de prostul proștilor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează