FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA 1-2

Interziși după comportamentul din derby-ul FCU - CS Universitatea Craiova! Măsurile anunțate de Jandarmeria Română

Jandarmeria Română a sancționat opt persoane cu interzicerea accesului pe stadioane, din cauza comportamentului avut la partida FCU Craiova - CS Universitatea Craiova, scor 1-2. +32   FOTO
Jandarmeria Română a sancționat opt persoane cu interzicerea accesului pe stadioane, din cauza comportamentului avut la partida FCU Craiova - CS Universitatea Craiova, scor 1-2.

Articol de GSP - Publicat luni, 08 august 2022 20:08 / Actualizat luni, 08 august 2022 20:12

Jandarmeria Română a sancționat opt persoane cu interzicerea accesului pe stadioane, din cauza comportamentului avut la partida FCU Craiova - CS Universitatea Craiova, scor 1-2. 

Peste 23.000 de fani olteni au fost prezenți la derby-ul de pe „Oblemenco”. Cele două galerii s-au dat în spectacol, provocând de două ori întreruperea partidei. Pe gazon au zburat torțe, sticle, bare de metal și monede, iar Jandarmeria a reacționat cu fermitate.

Motivul pentru care Mihai Stoica și-a ieșit din fire: „Urăsc când cineva mă ia de prost! Nu de prost, de prostul proștilor!”
RĂBUFNIRE
Motivul pentru care Mihai Stoica și-a ieșit din fire: „Urăsc când cineva mă ia de prost! Nu de prost, de prostul proștilor!”

Sancțiuni după FCU Craiova - CS Universitatea 

„În urma meciului de fotbal dintre FCU Craiova 1948 – Universitatea Craiova, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova a sancționat contravențional 11 suporteri, cu amendă în valoare totală de 2700 lei. Opt dintre suporteri au primit și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de 6 luni, respectiv 1 an.

Suporterii au fost sancționați pentru că au aruncat în direcția suprafeței de joc cu obiecte, au consumat băuturi alcoolice, au adresat injurii și expresii jignitoare, au provocat și participat la scandal, în incinta bazei sportive.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun”, se arată în comunicatul Jandermeriei Române.

VIDEO CU Craiova - CSU Craiova » Istvan Kovacs a dictat penalty în minutul 45+1, după ce mingea l-a lovit pe Bahassa pe mână

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

VIDEO Becali e mirat de Mititelu: „N-am înțeles ce s-a întâmplat cu el”

Istvan Kovacs, criticat de un fost arbitru important: „A fost numărul 1 în sens negativ. Nu poți să faci asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
kuba
kuba  •  09 August 2022, 08:03

Jandarmeria este rușinea României

morisca_11
morisca_11  •  09 August 2022, 07:48

Gsp va rog sa întrebați jandarmeria dacă firma de paza ard securitate de ce nu a fost amendata ? Sau firma de paza este acolo pe criterii politice ?

10iul73
10iul73  •  08 August 2022, 23:00

Corect..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close