FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Hitul viola

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2007 00:00

Directorul executiv al lui Poli, Gheorghie Chivorchian, a explicat ca timisorenii vor avea parte duminica de spectacol cu Fiorentina

Timisoara freamata inaintea meciului cu Fiorentina.

Directorul executiv al lui Poli, Gheoghe Chivorchian, a dezvaluit surprizele pregatite de Poli pentru amicalul de miine cu italienii, care va incepe la ora 20.30.  "Speram din suflet sa iasa un spectacol cit mai frumos. Sarbatoarea va incepe practic la ora 19.00 la stadiom cu muzica, urmind ca o jumatate de ora mai tirziu, sa fie prezentata echipa pentru noul sezon. Va urma jocul, dupa care, la final, vor fi artificii. Noi speram insa ca adevarata sarbatoare sa fie la finalul sezonului, cind Poli va fi campioana", a spus seful banatenilor.

Chivorchian le-a cerut jucatorilor concentrare maxima, chiar daca e vorba de un meci de pregatire. "Este ultimul test adevarat inainte de debutul campionatului. Nu va fi un meci de salon pentru ca vrem sa cistigam neaparat. Sper ca jucatorii sa inteleaga acest lucru, sa trateze partida serios. Am primit confirmarea ca va veni si Vieri, un nume de referinta in fotbalul italian", a conchis Chivo.

Arman prezentat
Desi a fost unul dintre primii jucatori transferati, Arman Karamian a fost prezentat de abia ieri. "Contractul l-am semnat de abia acum. Decizia sa ramina in lot a fost luata dupa cantonamentul din Austria, cind Dusan Uhrin ne-a spus ca are nevoie de el. Sper sa ne ajute sa acoperim un post la care eu cred ca sintem deficitari, cel de fundas stinga". Armeanul a explicat ca era pregatit sa joace si portar! "Sint profesionist si voi juca acolo unde mi se cere. Pot juca si in poarta daca e nevoie", a spus dezinvolt Karamian.

Parteneriat viola
Oficialii alb-violetii au dezvaluit ca au reusit un parteneriat cu italienii de la Fiorentina. "Avem o intelegere cu ei, care s-ar putea solda cu schimburi de jucatori, schimburi de antrenori, dar si jocuri amicale intre echipele mari si echipele de juniori. Practic, daca va fi nevoie ne vom ajuta intre noi", a explicat ieri Gheorghe Chivorchian.

Intepaturi catre CFR

Poli Timisoara va juca in etapa a doua cu CFR Cluj in deplasare, dar meciul a fost deschis ieri de Gheorghe Chivorchian. Cum clujenii joaca astazi cu Benfica, Chivorchian nu a ratat ocazia de a-si intepa rivalii. "Fiorentina e o echipa galonata a fotbalului european. Ne bucuram ca am adus o echipa mai buna decit a adus CFR. Cheltuielile efectuate sint mult mai mici decit ale clujenilor. Important e totusi ca-n fotbalul romanesc vin echipe mari si e tratat cu multa atentie in Europa", a spus Chivorchian.

In fine, se dau bilete
Biletele pentru meciul cu Fiorentina au fost scoase la vinzare de abia ieri dimineata. Desi Gheorghe Chivorchian a anuntat ca suporterii vor primi un tricou dupa ce varianta cu esarfele a cazut, suporterii au primit ieri doar tichetele, mai existind totusi varianta ca fanii sa primeasca tricourile la stadion. "Este interesant ca foarte multi au cumparat bilete la tribuna a II-a pentru a vedea terenul din mijloc. Diferenta de pret este de numai 10 ron si cred ca au vrut sa vada spectacolul mai bine. Cele mai solicitate bilete au fost la tribuna a II-a si la peluza. Restul s-au vindut mai prost", a conchis Florin, responsabilul cu biletele. In pachetul de meci, fanii au primit ultimul numar din "Viola".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează