FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Hizo: "Este vital să obţinem cele trei puncte cu Pandurii"

Articol de - Publicat joi, 25 noiembrie 2010 00:00

Antrenorul Viorel Hizo nu mai acceptă paşi greşiţi şi le cere jucătorilor să cîştige ultima întîlnire din turul de campionat, cu Pandurii. Tehnicianul consideră votal un succes, care ar putea aduce formaţia vasluiană pe podiumul Ligii 1.

 

“Este un meci important şi o etapă importantă pentru noi fiindcă vrem să legăm două victorii. Sînt cîteva întîlniri în partea superioară a clasamentului care pot stabili anumite ierarhii la finalul turului. Sper să obţinem cele trei puncte. Băieţii au muncit mult în această săptămînă. Sperăm să trecem şi peste accidentări, iar cu jucătorii pe care îi avem să facem faţă acestui final de tur”, a spus Hizo.

Tehnicianul Vasluiului rămîne precaut şi consideră că  Pandurii, cu Grigoraş pe bancă, se află în revenire de formă. “Pandurii au o singură înfrîngere, cu Steaua, de cînd a fost instalat Grigoraş. Au obţinut 11 puncte şi au un parcurs bun, cu un joc foarte bun. La Rapid au pus multe probleme şi în mod normal puteau să cîştige acel joc”.

De altfel, Hizo are numai cuvinte laudative la adresa adversarului de vineri, din ultima etapă a turului de campionat. “Jocul acesta cu Pandurii este cel mai greu, fiindcă este primul. O echipă care joacă foarte bine, are jucători cu experienţă în prima ligă. Este o echipă care trebuie să o iei în seamă. Dacă nu eşti atent, poţi avea surprize”, a subliniat Dulăul.

Partida FC Vaslui-Pandurii  va fi arbitrată de Adrian Comănescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
dan.oprea
dan.oprea  •  26 Noiembrie 2010, 23:08

"fancraiova1995" ma scuzi ca trebuie sa fiu atat de dur cu tine dar am o veste foarte nasoala sa iti dau. Esti un prost irecuperabil. Mult succes cu evitarea retrogradarii.

dan.oprea
dan.oprea  •  26 Noiembrie 2010, 23:07

!fancraiova1995! ma scuzi te rog ca te anunt, dar esti un prost irecuperabil. Mult succes cu evitarea retrogradarii.

nikvaslui
nikvaslui  •  26 Noiembrie 2010, 12:21

multi si-ar dori sa faca o greseala vasluiul etapa asta ,dar o sa le treaca.le scoatem fotbalul din cap la olteni

Vezi toate comentariile (9)
Comentează