FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Hizo îl desfiinţează pe Cadu: "Nenorocitul ăsta era să omoare un fotbalist!"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 februarie 2013 16:43

Viorel Hizo îl atacă dur pe Ricardo Cadu, după ce căpitanul celor de la CFR Cluj l-a faultat violent pe Milanov în Vaslui - CFR 0-0.

Antrenorul moldovenilor propune ca fundaşul campioanei să fie suspendat drastic.

"Merita să las echipa să sară cu picioarele pe el. Nenorocitul ăsta era să omoare un jucător. Prezentaţi toate fazele cu Cadu să vedeţi de cîte ori loveşte după fluierul arbitrului. Dar el beneficiază de clemenţa arbitrilor. Cadu nu are ce căuta pe un teren de fotbal, este un killer. M-am cutremurat cînd am văzut cum îi arăta gura lui Milanov. Un astfel de jucător ar trebui suspendat drastic", a declarat Hizo la Fotbal Club, pe Digi Sport.

VIDEO Cadu i-a scos dinţii lui Milanov! » Bulgarul nu este prima victimă a fundaşului

Cadu, dezamăgit după ce l-a făcut K.O. pe Milanov: "Acum sînt descris ca un criminal"

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (136)
cfrclujole
cfrclujole  •  28 Februarie 2013, 19:05

un lucru e clar: cand ataci mingea cu capul atunci cand stii ca n-o mai poti ajunge cu piciorul, atunci o cauti cu lumanarea si ai partea ta de responsabilitate. mergand pe aceasta idee, de ce nu intra jucatorii la tackling cu capul si nu cu piciorul ? ca sa se poata dicta 'joc periculos'

haxor
haxor  •  27 Februarie 2013, 17:08

mi-au sters com'ul analfabetii astia in schimb vad ca ungurii si sovinii au prioritate la toate jignirile posibile si imposibile la adresa romanilor. Halal tara de lingai! :-)))

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  27 Februarie 2013, 10:54

Auzi tu la el,mosul ametit ...Sinmartean ce a facut cu Deac de nu a mai jucat atita timp ???Ii crapa rinza ca nu a putut sa-i bata nici 11 contra 9. Sa-ti para bine ca arbitrul nu a repetat 11m,ca acum erati de risul lumii,bosorog moralist !!!

Vezi toate comentariile (136)
Comentează