FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL

Hizo IV » Nemţenii au mutat după eşecul cu Vasluiul, 0-2: ”Dulăul” a fost numit "principal" în locul lui Enache

Articol de - Publicat luni, 13 mai 2013 00:00 / Actualizat duminica, 12 mai 2013 23:04

Tehnicianul de 66 de ani a mai antrenat în trei rînduri gruparea moldoveană, obţinînd cele mai prestigioase rezultate din cupele europene: remize cu Juventus şi eliminarea Mallorcăi. Costel Enache ar putea rămîne în staff-ul lui Hizo.

Dragoste, scandal, dragoste, scandal, din nou dragoste. Astfel s-ar rezuma relaţia lui Viorel Hizo cu Ceahlăul şi cu Gheorghe Ştefan. De ieri, "Dulăul" a revenit ca tehnician al moldovenilor, după ce-a mai pregătit formaţia în alte trei mandate: 1998-2000, 2003-2004 şi 2007-2008. Hizo ar fi dorit să abandoneze antrenoratul, dar a fost convins de către "Pinalti" să mai stea pînă în vară pe banca echipei, dorindu-se a se evita emoţiile retrogradării.

Nea Vio a dus Ceahlăul în cupele europene: două remize prestigioase cu Juventus, 1-1 şi 0-0, în Cupa Intertoto, plus contribuţia sa, în primul meci, la eliminarea Mallorcăi, în aceeaşi competiţie, 1-2 şi 3-1!

Costel Enache, 40 de ani, a fost sacrificat, deşi Ceahlăul are 4 puncte peste primul loc retrogradabil. Poate să rămînă în staff-ul tehnic, însă probabil va alege o altă oportunitate în curînd. "Situaţia nu-i disperată, dar e grea. Depindem şi de celalalte rezultate, avem 50 la sută şanse să ne salvăm de la retrogradare", a comentat Ştefan, preşedinte de onoare al clubului şi primar al urbei, cauzele mutării.


3 meciuri mai are de jucat Ceahlăul în acest sezon: cu Oţelul, la Galaţi, acasă cu CSMS Iaşi şi în Giuleşti, cu Rapid

"Trebuia un şoc la echipă, un imbold. Dacă făceam egal cu Vasluiul, Enache rămînea. Am discutat cu Hizo, e rezolvat"
Gheorghe Ştefan, preşedinte de onoare Ceahlăul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  27 Mai 2013, 00:19

Hizo in ciuda varstei este un foarte bun antrenor.

durul
durul  •  13 Mai 2013, 17:02

credeam ca am scapat de clovnul asta de pe bancile tehnice ,dar in spate sunt alti maimutoi si mai mari decat el care au nevoie de intretinerea atmosferei !doua caricaturi ,dulaul si pinalti

plischi
plischi  •  13 Mai 2013, 07:13

pe undeva este firesc - chiar daca nici caraghioslacul nu este departe de situatzie! - sa-l aduci antrenor pe cel care a pregatit pana de curand echipa care "ti-a tras-o" deunazi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează