FOTBAL  »  Superliga  »  DISCIPLINĂ

Hizo nu acceptă comportamentul lui N’Doye

Articol de - Publicat joi, 24 iulie 2008 00:00

Cu toate că a fost reprimit la echipă, Osmane N’Doye continuă actele de indisciplină. Senegalezul a întîrziat la unul din antrenamente, iar la un altul nu a dorit să participe, motivînd că are probleme cu piciorul. Cînd a fost dus la controlul medical, s-a constatat că mijlocaşul vasluian nu are nimic.

 

N’Doye are un comportament mai libertin şi crede că aşa e bine. Cine consideră că aşa trebuie făcut se înşeală. Este indisciplinat. El crede că toată lumea trebuie să facă cum vrea el. Dacă nu-şi schimbă comportamentul va avea de suferit. Pe mine nu mă impresionează niciun jucător”, a spus Hizo, care susţine că pînă acum nu a avut asemenea probleme.

Am lucrat cu foarte mulţi jucători de valoare, dar ceea ce face N’Doye întrece orice măsură”, a mai afirmat Hizo, acuzîndu-l voalat pe Emil Săndoi de faptul că a scăpat echipa de sub control cît a fost antrenor la Vaslui. “El îşi poate permite orice, aşa cum s-a întîmplat pe finalul campionatului trecut, cînd echipa a fost scăpată din mînă. N’Doye trebuie să înţeleagă că echipa are nevoie de el, dar nu făcînd ceea ce se petrece acum”, a conchis Viorel Hizo.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
 •  24 Iulie 2008, 19:59

Mi se pare corect...DISCIPLINA inainte de toate!

 •  24 Iulie 2008, 17:44

dal la judeteana sa joace si nui suflati in f...d findca asa v-a face intodeauna

 •  24 Iulie 2008, 17:31

ce muwuuie ii trage porumboiu la finalul contractului....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează