FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC VASLUI 2-0

Hizo şi Zotta acuză: "CFR-ul e campioană deja, am fost măcelăriţi"

Viorel Hizo a fost trimis in tribune pe finalul meciului
Viorel Hizo a fost trimis in tribune pe finalul meciului

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2011 23:54

Scandal mare la finalul meciului dintre CFR Cluj şi FC Vaslui (2-0). Oficialii moldoveni au atacat dur prestaţia arbitrului Augustus Constantin, despre care spun că a făcut jocul gazdelor. Vasluieniii susţin că titlul a fost deja decis prin birourile stadionului din Gruia.

Viorel Hizo, tehnicianul echipei moldave, l-a sfătuit pe Constantin să se lase de fotbal şi să se apuce de circ.

"Mă întreb cum poate fi acceptat un asemenea specimen pe lista FIFA? Ce caută un asemenea individ în fotbal: am doi jucători cu capul spart şi veniţi în vestiar să vedeţi cum arată picioarele jucătorilor mei. Am avut un gol valabil anulat, a acordat un 11 metri care n-a fost, mai avea puţin şi o lua el în mînă şi o băga în poartă.  Am fost măcelăriţi, asemenea arbitri ar trebui să plece din fotbal, la fel cei care fac delegările. E revoltător ce s-a întîmplat în seara asta, acest arbitru ar fi trebuit să creeze cadrul unui spectacol, nu să conducă partida spre acest măcel", a spus Hizo la finalul meciului.

Constantin Zotta, preşedintele grupării vasluieni, a fost chiar mai vehement la adresa centralului şi le-a urat CFR-iştilor un arbitraj la fel de părtinitor în derby-ul etapei viitoare, cu Rapid.

"A fost un meci foarte încins, nu mă aşteptam să întîlnim o asemenea comportament aici la Cluj. E bine pentru noi că acest meci a venit atît de repede. E bine pentru toată lumea, au văzut cu toţii că CFR-ul e campioană. Cu un asemenea arbitraj n-are nimeni nici o şansă la Cluj. Sînt cel mai aprig suporter al celor de la Astra pentru că vreau ca CFR-ul să iasă din Cupă.

E grav ce s-a întîmplat azi, e de neînţeles. Îmi doresc să văd un CFR care să păţescă în Giuleşti măcar 10% din ce-am păţit noi azi. Ei joacă singuri în campionatul ăsta. Noi ne concentrăm pe Cupă şi Europa League. E un semn bun şi pentru domnul Porumboiu, să nu mai investească atăţia bani în fotbal, că investeşte degeaba", a spus Zotta

CFR Cluj - Vaslui s-a terminat 2-0. Au marcat Cadu, din penalty, şi Weldon.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (220)
double07
double07  •  20 Septembrie 2011, 19:30
Postat de berestg pe 20 Septembrie 2011, 10:23

MI AR FI RUSINE TARE SA FIU SUPORTER LA O ASEMENEA ECHIPA CA CFR CLUJ ! Urat , total neplacut gust mi a lasat meciul de aseara avand in vedere maniera de arbitraj , ar fi trebuit sa fie un meci frumos , in care sa fi castigat echipa cea mai buna , dar nu a fost nici pe departe asa .......SA VA FIE RUSINE DE ECHIPA VOASTRA !

tu sigur vorbesti de echipa lui Popcorn!

eduardfgy
eduardfgy  •  20 Septembrie 2011, 12:15

Asa cum au castigat campionatul in 2008, cu penalty inventat de Balaj la Bistrita si alte furaciuni similare, la fel il vor castiga si anul asta. Noi, ca de obicei, stam si ne uitam ca prostii, iar astia rad de noi...poate ne-o meritam. Si mai interesant este ca exista "sustinere" pentru o echipa care in meciul de aseara a avut UN SINGUR ROMAN IN TEREN ! Ne mai miram de ce nu avem performante cu echipa nationala?! Aroganta si insolenta au fost ridicate oficial la rang de virtute.

transilvano
transilvano  •  20 Septembrie 2011, 10:59

se pare ca sudistii si moldovenii sunt tare frustrati. Si au de ce, atata timp cat nu se vor ocupa de organizarea propriei echipe nu vor ajunge niciodata la performanta lui CFR : 7 cupe in 3 ani ! Asa tziganizati si becalizati cum sunteti sa stiti sudistilor ca nu veti mai castiga nimic si la nimic (nu numai la fotbal) ... Pana si Cupa Romaniei va veni la Cluj, la Sanatatea Cluj... Traiasca TRANSILVANIA !!! Traiasca adevaratele valori !

Vezi toate comentariile (220)
Comentează