FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB

Mihai Stoica și Basarab Panduru, hohote de râs în direct » Poveste savuroasă cu Marius Șumudică: „Fraierul doarme, eu o iau”

Articol de - Publicat joi, 09 februarie 2023 22:55 / Actualizat vineri, 10 februarie 2023 01:06

Mihai Stoica (57 de ani) și Basarab Panduru (52 de ani) s-au amuzat pe tema controlului doping pe care FC Voluntari l-ar dori la meciul programat duminică, de la ora 20:00, împotriva celor de la FCSB. 

Managerul general al celor de la FCSB nu e sigur că FC Voluntari va apela la un control doping. Și-a amintit și de un caz paradoxal. În martie 2021, Magaye Gueye, atacantul lui Dinamo, a fost depistat pozitiv la cocaină în urmă unui control cerut chiar de „câini”.

Rotaru a început revoluția la CSU Craiova: „A semnat rezilierea”. Cine ar putea urma
CSU Craiova
Rotaru a început revoluția la CSU Craiova: „A semnat rezilierea”. Cine ar putea urma

Mihai Stoica: „Nu se știe dacă Voluntari va cere control doping”

„Și Dinamo a cerut control și l-au prins pe al lor (n.r. Magaye Gueye), cu puțină cocaină. Se mai fac în Liga 1, dar rar. Noi parcă am mai avut cu CFR sau cu Rapid.

Apropo de strategie. Nu se știe dacă Voluntari va cere control doping. Poate se gândesc: «băi, îi speriem pe ăștia ca să nu mai ia»”, a glumit Mihai Stoica la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor. 

Basarab Panduru a intervenit, iar replica lui a stârnit hohote de râs: „Și să luăm noi! (n.r. FC Voluntari)”.

Mihai Stoica, poveste savuroasă cu Șumudică și Radu Niculescu

Replica lui Panduru i-a amintit lui Mihai Stoica de o poveste de la Rapid, cu Marius Șumudică și Radu Niculescu în rolurile principale. 

Asta e ca aia cu Șumudică și Radu Niculescu. Niculescu era titular mereu, Șumudică intra după pauză. Antrenor îl aveau pe Mircea Lucescu. Erau colegi de cameră. Radu era profesionist, își punea mereu perfuzii. Șumi intra în minutul 70, dădea mereu gol. „Băi Șumi, cum faci”, îl întrebau. „Păi, fraierul ăla doarme, eu îi iau perfuzia”
- Mihai Stoica, manager general FCSB 

VIDEO. Cele mai importante informații înainte de FC Voluntari - FCSB 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Adrian Mutu și secretul formei lui Marko Dugandzic: „Trebuie să ai și «bulan»”

EXCLUSIV Salvarea clubului din Liga 1 poate veni de la Viena: „Am avut o discuție onestă, mi s-a confirmat că situația financiară e stabilă. Pot fi eu liantul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
tipsy
tipsy  •  10 Februarie 2023, 13:09

Ca fapt divers, site-ul frt il faci cu 1000 de dolari. Asta ca sa va dati seama ce se intampla in tara asta daca se vorbeste de 20.000 si 100.000 de dolari pentru site-ul ala.

steaualiga1
steaualiga1  •  10 Februarie 2023, 12:30

Tu vorbesti ????

steaualiga1
steaualiga1  •  10 Februarie 2023, 12:27

Tu vorbesti ????

Vezi toate comentariile (9)
Comentează