FOTBAL  »  Superliga  »  IAȘI

Un „patron” din Liga 1 vrea să plece de la club! „Marii specialiști m-au lucrat și m-au alungat”

Plecat cu scandal de la Poli Iași în 2019, Horia Sabo a fost confirmat de instanță ca fiind unul dintre „patronii +19   FOTO
Plecat cu scandal de la Poli Iași în 2019, Horia Sabo a fost confirmat de instanță ca fiind unul dintre „patronii" lui Poli

Articol de , - Publicat joi, 18 martie 2021 14:42 / Actualizat joi, 18 martie 2021 15:47

Fostul manager al moldovenilor, Horia Sabo, a fost confirmat de instanță ca membru în Adunarea Generală a Acționarilor clubului, însă vrea să renunțe la această calitate. El a fost îndepărtat cu scandal din Copou, în 2019.

Plecat cu scandal de la Poli Iași în 2019, Horia Sabo, care fusese manager al clubului moldav în startul sezonului 2018-2019, a fost confirmat de instanță ca fiind unul dintre „patronii" lui Poli. Decizia îi oferă doar o satisfacție personală omului de afaceri băimărean, care vrea să renunțe la funcție.

„Când am fost îndepărtat injust de la Poli, am contestat măsura. Am făcut-o și pentru că era un club funcțional. Instanța mi-a dat dreptate, astfel că atât eu, cât și tatăl meu avem aceleași drepturi cu cele ale celor cinci asociați ieșeni. 

Acum însă, când Politehnica a fost dusă pe fundul prăpastiei de marii specialiști care m-au lucrat și m-au alungat din club, iau în calcul să renunț la calitatea de membru în AGA Politehnicii. Îmi pare rău de echipă, se putea construi ceva frumos acolo" a declarat Sabo.

Un „patron” din Liga 1 vrea să plece de la club! „Marii specialiști m-au lucrat și m-au alungat”
Horia Sabo

Ce surpriză ar fi fost! Porumboiu și Iftime, patroni în Liga 1: „Am discutat cu Poli Iași”

EXCLUSIV Scandal monstru în direct! Războiul de la Iași a continuat la GSP Live: „A lăsat purceaua moartă în coteț!” vs. „Păcăleală în mod ordinar”

FCSB subordonează toată România! Record FANTASTIC reușit de echipa lui Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
3273676242659958
David Titi  •  21 Martie 2021, 06:35

*** , sa se bage in seama! Nu mai e in club de 2 ani, nu a fost patron niciodata, un *** cu parul pe spate care se credea intelijent....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează