FOTBAL  »  Superliga  »  AUSTRIA VIENA - GAZ METAN 3-1

Horoba încearcă să-i trezească pe jucători: "Nu putem rata această şansă, cine ştie cînd mai ajungem aici"

Thaer Bawab a fost inexistent în meciul cu Austria Viena
Thaer Bawab a fost inexistent în meciul cu Austria Viena

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 19 august 2011 00:27

Oficialii echipei Gaz Meta

n Mediaş cred în continuare în calificarea în grupele Ligii Europa, deşi echipa antrenată de Cristi Pustai a pierdut drastic în Austria, 1-3 cu Austria Viena.

Preşedintele Ioan Horoba a încercat să-i trezească pe jucători, mai ales că adversarii de azi nu se ridică la nivelul celor de la Mainz, formaţia eliminată de Gaz Metan în turul precedent al Europa League.

Vezi AICI o galerie foto de la Austria Viena - Gaz Metan!

"Teoretic, şansele s-au diminuat, dar eu sper că o să reuşim să ne mobilizăm de aşa natură încît să ne apropiem calificarea. Catogeric, Austria Viena nu se poate compara cu Mainz. De asta ne era şi teamă, ca jucătorii să nu trateze de sus meciul după eliminarea nemţilor.

Am avut şansa să întîlnim un adversar cam de acelaşi calibru cu noi şi tocmai de aceea nu putem rata această şansă, cine ştie cînd mai ajungem atît de departe", a spus Ioan Horoba pentru TVR.

Oficialul medieşean nu a uitat de celelalte echipe româneşti din play-off-ul Europa League şi spune că toate se vor califica. "Mă bucur că ceilalţi au toţi şanse mari de calificare. Sper să întregim lotul echipelor româneşti din grupele Europa League, să mergem şi noi la Nyon la tragerea la sorţi".

Horoba le-a transmis clujenilor că îi aşteaptă la meciul retur de săptămîna viitoare, care se va disputa pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu": "Încercăm să-i aducem pe clujeni la stadion prin preţul foarte mic al biletelor. Bineînţeles că nu aşteptăm aceleaşi tribune pline ca la Steaua, dar eu sper să vină lumea să ne vadă"

Vezi AICI rezumatul meciului Austria Viena - Gaz Metan 3-1

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
dora
dora  •  19 August 2011, 13:07

lipsa de valoare la ai tai, zgircitule...puteai sa aduci vreo doi-trei jucatori, doi sa cirpeasca apararea si unul sa tina de minge...o sa ai in retur ce meriti...ratarea calificarii...

hcoco
hcoco  •  19 August 2011, 08:57

prea mult s-au retras sperind intr-un meci egal ceea ce i-au costat ,daca abordau jocul deschis veneau cu victorie asa ca va fi de tinut minte pe viitor si de asemenea au uitat ca fotbalul e joc colectiv nu individual,sa speram ca returul va fi privit altfel si nu vor mai repeta greselile facute haide gazul

hcoco
hcoco  •  19 August 2011, 06:31

minuni se intimpla peste tot de ce nu si in fotbal

Vezi toate comentariile (6)
Comentează