INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AUSTRIA VIENA - GAZ METAN 3-1

În căutarea lui Eric » Austria Viena - Gaz Metan 3-1

Austria Viena a condus cu 2-1 la pauză +6   FOTO
Austria Viena a condus cu 2-1 la pauză

Articol de GSP - Publicat joi, 18 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 19 august 2011 00:23

Gaz Metan Mediaş a pierdut cu 1-3 în prima manşă a play-off-ului Europa League cu Austria Viena. Golul medieşenilor a fost marcat de Breeveld.

Linz a deschis scorul în minutul 7, servit excelent de Junuzovici. Gazul a revenit în joc prin golul fabulos a lui Breeveld de la 30 de metri.

Pe finalul primei reprize, fundaşii Gazului au bîlbîit o minge in careu şi i-au oferit ocazia austriecilor să intre la pauză în avantaj: Barazite l-a învins pe Pleşca din 6 metri.

În repriza secundă, medieşenii au tratat din nou cu lejeritate o fază şi l-au lăsat pe Barazite să finalizeze excelent la colţul lung şi să ducă scorul la 3-1.

Echipa lui Cristi Pustai a încercat să forţeze mai mult şi să se apropie de poarta austriecilor, dar gazdele au părut fără slăbiciuni. Lazăr a trimis în faţa porţii dîndu-le emoţii gazdelor, dar nici un jucător medieşean n-a reluat spre poartă(83).

Gaz Metan pierde cu 1-3 în faţa Austriei Viena şi are din nou nevoie de o minune la meciul retur pentru a se califica în grupele Europa League.

Vezi aici rezumatul meciului Austria Viena - Gaz Metan 3-1

Echipele de start:

Austria Viena: Grunwald - Margreitter, Hlinka, klein, Linz, Thomas Jon, Ortlechner, Junuzovic, Liendl, Suttner, Barazite
Rezerve: Lindner, Rogulj, Stankovici, Gorgon, Koch, Leovac, Tadici
Antrenor: Karl Daxbacher

Gaz Metan: Pleşca - R.Zaharia, Trtovac, Fl.Lazăr, Z.Markovici - Cr.Todea, Breeveld - Buzean, Hoban, C.Petre - Bawab
Rezerve: Vîtcă, Bozeşan, Liţu, Fl.Bratu, Khubutia, D.Roman, R.Miclea
Antrenor: Cristi Pustai

Vezi mai jos o galerie foto de la Austria Viena - Gaz Metan

Austria Viena - Gaz Metan s-a jucat de la ora 20:00, în direct pe 10TV şi liveTEXT pe GSP.RO. Repriza secundă a fost în direct şi pe DigiSport 2. Toate meciurile echipelor româneşti au putut fi urmărite în direct şi la Radio GSP.

Returul este programat pe 25 august, la Cluj.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (58)
shumi.gol
shumi.gol  •  19 August 2011, 00:18
Postat de haicugolu pe 18 August 2011, 21:56

pai prea se credeau mari. daca au facut o dubla mansa foarte buna cu mainz, ei gata\! s-au vazut in grupele europa league. i-au luat pe austrieci de sus si si-au luat-o

Asa e. Inainte de dubla cu Mainz, nimeni nu pomenea de calificare. Acum toata lumea de la club zicea ca e un adversar mai usor si ca e o sansa imensa de calificare in grupe. Mai bine ramaneau cu aceeasi atitudine, de modestie.

tingblad
tingblad  •  18 August 2011, 23:59

eric e o mizerie umana..la cel mai important meci din istoria gazului el da probe la tot felu de echipe..merita huiduit la fiecare meci de acum incolo

inima_de_caine
inima_de_caine  •  18 August 2011, 23:40
Postat de stelist4ever pe 18 August 2011, 23:16

Comentariul asta vine de la suporterul unei echipe care-n ultimii ani si-a "furat-o" de la amatori. Pacat !

:i ce are sula cu prefectura?

Vezi toate comentariile (58)
Comentează