FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Hotărîrea a fost luată » Gigi Becali a făcut anunțul oficial în legătură cu stema Stelei

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2015 08:56

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat ieri că nici un reprezentant al echipei nu va participa la licitaţia pentru a obţine vechea siglă a echipei.

" Stema Stelei este doar un desen care nu valorează nici 5.000 de euro. Palmaresul şi istoria sînt preluate de noi de cînd am luat echipa asta. Palmaresul, istoria şi tradiţia. Nu mă interesează sigla!

Nu particip la licitaţie. Pentru ce să particip? Pe mine nu mă interesează asta! Este doar un desen, o sa vedeţi că nu plăteşte nimeni 5.000 de euro pentru ea", a spus Becali.

Steaua a pierdut în decembrie 2014 dreptul de a mai folosi vechea siglă a clubului, aceasta fiind acum în proprietatea Ministerului Apărării.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (82)
932087370145141
Anatol Karp  •  20 Mai 2015, 16:48

intrebare: daca mi se fura emblema de la masina ce masina se cheama ca am? alta marca? e clar ca negocierea cumpararii clubului in trecut de catre becali s-a facut prost. asta a fost cumparator de buna credinta iar vanzatorul nu. dupa o mie de ani s-a gandit sa profite ca sa il jumuleasca de bani. e clar ca doar el poate fi cumparatorul marcii...daca vream faza cu suporterii care scot actiuni si vor face club etc e o mare prostie. vorbe goale. pt orice om care gandeste coerent e clar ca e doar o manipulare ieftina de faza cu - nu veniti la stadion ca fcsb nu e steaua cine profita? cluburile rivale. era singurul fel in care dinamovistii, rapidistii etc aveau castig de cauza. le-a iesit din plin. incredibil dar adevarat. steaua era singurul club care mergea bine. s-a rezolvat si cu asta. tipic romanesc.

1439720046338021
Laura Rusu  •  01 Mai 2015, 20:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  01 Mai 2015, 08:51

Cam nasol cand ti-se ia emblema (drapelul,steagul)!Pentru o galerie e foarte important!

Vezi toate comentariile (82)
Comentează