FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

I-a minţit că se operează la umăr, dar negociază cu alte echipe » După Caue da Silva, încă un jucător de la FC Vaslui creează probleme

Articol de - Publicat miercuri, 29 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 29 ianuarie 2014 10:12

Conducerea formaţiei FC Vaslui declară că polonezul Jakub Wilk este aşteptat să se alăture echipei la jumătatea lunii februarie.

Presa poloneză anunţă că Jakub Wilk a devenit liber de contract, reziliindu-şi pe cale amiabilă înţelegerea cu FC Vaslui.

Mijlocaşul, adus vara trecută la echipa galben-verde, negociază deja cu alte echipe, însă vasluienii îl avertizează că riscă suspendarea, dacă nu vine la discuţii cu conducerea clubului: "Nu există nici o reziliere de contract. Am primit de la jucător doar o hîrtie, prin care ni s-a cerut să-l învoim pentru a se opera la umăr acasă, urmând a reveni în pregătirile echipei la jumătatea lunii februarie. Îl aşteptăm la discuţii şi vedem ce se poate face. Deocamdată, Wilk este jucătorul Vasluiului, a declarat Dragoş Iftime”, preşedintele FC Vaslui.

Jakub Wilk a evoluat în acest sezon în 13 meciuri, în care a marcat un singur gol.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  29 Ianuarie 2014, 11:13

asa e cu jucatorii astia ... gen bokila ... :)

blaustein
blaustein  •  29 Ianuarie 2014, 11:04

Tare curios ce se intampla la FC Vaslui ?! Prcatic toti pleaca cand au chef si nu patesc nimic pentru ca intodeauna castiga litigiile cu clubul. Astia joaca pe contract sau pe gentleman-agreement?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează