LIGA 1  ·  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

I-au îndeplinit un vis » Marius Ciobanu, puştiul căruia i-a fost confiscat bannerul, a făcut parte, pentru două ore, din lotul Stelei

Marius Ciobanu, alături de jucătorii Stelei. // Foto: Rpressport
Marius Ciobanu, alături de jucătorii Stelei. // Foto: Rpressport

Articol de - Publicat miercuri, 25 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 aprilie 2012 21:00

Copilul în vîrstă de 9 ani a fost invitat dimineaţă la FRF, unde s-a întîlnit cu Mircea Sandu, iar după-amiază a mers în Ghencea, s-a schimbat şi a ieşit pe teren alături de Chipciu şi de Tănase.

Marius Ciobanu a plîns vineri seară, cînd observatorul Nedelescu i-a confiscat bannerul pe care scrisese "Vreau şi eu ceva: Steaua campioană". Dar episodul trist i-a facilitat o experienţă de vis pentru el: a fost primit la antrenamentul primei echipe a Stelei şi a făcut cîteva mişcări comandat de Stoichiţă, alături de Chipciu, al cărui nume îl avea scris pe spatele tricoului. Dimineaţă fusese şi la FRF, unde Mircea Sandu i-a dat cîteva cadouri.

Puştiul în vîrstă de 9 ani a participat şi la scurta şedinţă pe care Stoichiţă i-a ţinut-o echipei înaintea antrenamentului, în vestiar, şi a ieşit din cabină ţinut de mînă de antrenorul principal. Ajuns la teren, a dat mîna cu MM Stoica şi s-a jucat cu o minge cît a durat pregătirea fotbaliştilor. Cînd s-a trecut la mişcări de stretching, Stoichiţă l-a invitat să-i copieze pe Chipciu şi pe Tănase, şi Marius a părăsit chiar ultimul terenul, fiindcă a mai rămas să încerce şi cîteva şuturi la poartă.

"A fost o zi minunată. Ştiu sigur că într-o zi voi juca şi voi antrena aici. Pînă atunci, rămîn suporter stelist!" (Marius Ciobanu, junior al Stelei)Un interlop din Sibiu îl bănuia pe un tânăr că-i face ochi dulci iubitei lui. L-a prins într-o parcare, ce a urmat este crunt
Libertatea
Comentarii (4)
golf  •  25 Aprilie 2012, 10:46

In principiu ce a facut observatorul, e o mitocanie. Sper sa fie suspendat de la delegari, iar povestea pustiului e datatoare de speranta. Ii doresc sa aiba o cariera de fotbalist frumoasa.

ucv07  •  25 Aprilie 2012, 10:01

trebuiasa se intample ceva rau ca sa vina ceva frumos? oare de nu sunt initiative din asteafara precedente/

carol_k  •  25 Aprilie 2012, 06:17

O Doamne...nu sint minunati cand sint copii ? Mai tarziu apar bombele sexy si visul s-a spulberat...

Vezi toate comentariile (4 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
19:00 Fotbal, Liga 2
U Cluj - Unirea Slobozia
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:45 Handbal M
HC Dobrogea Sud - Sporting
Digi 4
20:00 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Leyton Orient - Tottenham
Digi 2
22:15 Fotbal, Cupa Ligii Angliei
Luton Town - Manchester United
Digi 2
Program TV complet

Liga 1