FOTBAL  »  Superliga  »  A MURIT FLORIN HALAGIAN

„I s-a făcut dor lui Dobrin de el! A fost părintele nostru" » Mesaj emoționant de la Ilie Bărbulescu despre Florin Halagian, legendarul antrenor decedat azi

Ilie Bărbulescu
Ilie Bărbulescu

Articol de - Publicat luni, 12 august 2019 13:33

Ilie Bărbulescu, fost câștigător CCE cu Steaua și antrenat atât la FC Argeș, cât și la Steaua de Halagian, e mișcat de decesul „Armeanului",  „deși știam că are o mulțime de probleme de sănătate".

- Bună ziua, nea Ilie. 
- Te salut, știu de ce mă suni. Dar să-ți spun cât de tare m-am speriat azi dimineață, când a apărut și zvonul că a murit Valentin Ceaușescu. Până să aflu că e doar un zvon, m-a sunat Radu II să-mi spună că a murit și Halagian. I-am spus neveste-mii, mi-a zis că nu înțelege ce e cu ziua asta de luni cu atâtea nenorociri! Dar la Halagian nu e zvon, chiar s-a prăpădit. Am vorbit și cu Costel Zamfir, și cu ceilalți băieți. Și tot nu ne vine să credem. 

- L-ați avut antrenor atâția ani... 
- Exact, și, deși știam că e bolnav, n-aveam idee că fusese internat de urgență. Știu că se ocupase familia să îl ducă la tratamente, auzisem că a fost și prin China. Dar tot m-a marcat vestea. 

- Cum va rămâne Halagian în istoria fotbalului nostru? 
- O să rămână, pentru noi, părintele nostru. Omul care ne-a dus la Steaua. Să fim serioși, el a făcut echipa aia. A avut încredere în mine, în Radu II, în Boloni, care nu mai eram la prima tinerețe. L-a adus și pe Bumbescu, care era mai tânăr.  

- Cum vă motiva? 
- Am avut o serie de vreo 14 meciuri fără înfrângere. Știi cum făcea? Punea pariu împotriva noastră. Că o să pierdem! Și 14 meciuri nu pierdeam, începusem să îi spunem că își vinde mașina! Noi înțelegeam foarte bine că vrea să ne motiveze. Așa va rămâne, omul care a luat 2 titluri de campion cu FC Argeș atunci când nu prea câștigai titlul dacă nu erai din București. Probabil i s-a făcut dor lui Dobrin de el și l-a chemat puțin.

Citește și:

Doliu în fotbalul românesc! A murit Florin Halagian!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
marian0904
marian0904  •  12 August 2019, 18:40

Sanatate Ilie!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează