FOTBAL  »  Superliga  »  BAYERN

I se pregătește debarcarea. Cine-i favorit să-i ia locul lui Thomas Tuchel pe bancă

Thomas Tuchel
Thomas Tuchel

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 20:07 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 20:50

Tabloidul german Bild scrie că Thomas Tuchel are o mare problemă la Bayern: Xabi Alonso. Fostul jucător al campioanei este lider cu Bayer Leverkusen și favorit să-i ia locul la vară.

Se strânge lațul în jurul lui Thomas Tuchel, la Bayern. Duminică, echipa a bifat a doua înfrângere a sezonului în Bundesliga, 0-1 acasă, cu modesta Werder, și se află la 7 puncte de liderul Bayer Leverkusen. Al cărui antrenor, Xabi Alonso, este mare favorit pentru banca tehnică  a munchenezilor - susține tabloidul german Bild.

Tabloidul Bild scrie că Xabi Alonso este marea problemă a lui Thomas Tuchel

„În septembrie 2022, Bild a scris despre antrenorul de atunci al lui Bayern, Julian Nagelsmann, că are o problemă cu Thomas Tuchel. Pentru că, dintr-o dată apăruse ca o alternativă pe piață. Șase luni mai târziu, Nagelsmann a fost dat afară, iar Tuchel a preluat conducerea. Acum, Tuchel are o problemă cu Xabi Alonso”, punctează Bild.

Patronul din Superliga vorbește despre ieșirea din fotbal: „Atât am pierdut. Sunt bani pulverizați, arși!”
GSP LIVE
Patronul din Superliga vorbește despre ieșirea din fotbal: „Atât am pierdut. Sunt bani pulverizați, arși!”

Fostul mijlocaș al bavarezilor face un sezon de excepție cu Bayer Leverkusen, neînvinsă până acum în niciuna din competițiile lui 2023 - 2024. „Pe de altă parte, după 0:3 cu Leipzig, în Supercupa Germaniei, urmat de eliminarea din Cupa Germaniei, 1-2 cu echipa de liga a treia Saarbrücken, și umilitorul 1:5 de la la Frankfurt, acest 0:1 cu Werder este deja al patrulea dezastru pentru care Tuchel trebuie să dea socoteală.

Thomas Tuchel nu are prea mulți susținători în echipă. Leroy Sane i-a comentat în timpul meciului

Ca și în cazul predecesorului Nagelsmann, echipei îi lipsesc stabilitatea și amprenta sa”, argumentează cel mai bine vândut ziar din Europa. Și mai departe: „Chiar dacă sezonul în Bundesliga este lung, iar echipa e calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor, șefii clubului își pun de pe acum problema dacă Tuchel mai poate rămâne în eventualitatea unei stagiuni fără titlu, ca-n 2012”.

Și din cauza caracterului său temperamental, critic, actualul antrenor al lui Bayern a intrat în conflict și cu fanii, iar în echipă nu are prea mulți susținători. Leroy Sane i-a și comentat, duminică, în văzul unui întreg stadion, când s-a văzut mutat de pe flancul drept în centru. Ceea ce vorbește de la sine despre relația sa cu jucătorii.

Mai puteți citi:

Au arestat primul fan rasist al lui Udinese » A strigat de 12 ori la Mike Maignan: „Negru de rahat" + Ce îl așteaptă pe ultras!

Incidente stupefiante la Cupa Africii » Jurnaliștii senegalezi și guineeni, aproape de bătaie la conferință!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  23 Ianuarie 2024, 14:00

Xabi trebuie sa ramina la Bayer sa faca performanta, daca si pe asta o sa il fure Bayern atunci niciodata nu o sa avem in fotbal competitiv in Bundesliga, Bayern ar trebui interzisi pe viata din fotbal, il destabilizeaza prea tare.

Van_Basten
Van_Basten  •  23 Ianuarie 2024, 01:03

Drago a ales bine.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează