FOTBAL  »  LIGA 1  »  POLI TIMIŞOARA

"Iancu a fost eliminat pentru că a vrut să facă legea în Liga 1"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 19 iunie 2011 19:20

Jackie Ionescu a comentat situaţia Politehnicii Timişoara şi spune că aceste lucruri i se întîmplă clubului bănăţean din cauză că Marian Iancu a vrut să facă legea în Liga 1.

 

"Toate scandalurile care s-au creat în jurul Timişoarei au fost din cauza faptului că domnul Iancu a vrut să facă legea. A jucat rolul unui moralizator într-un fotbal care nu era pregătit pentru aşa ceva. Sistemul cînd s-a simţit ameninţat, l-a eliminat imediat", a spus Jackie Ionescu la GSP TV Plus.

Acesta a mai aruncat o săgeată către conducerea clubului şi spune că suporterii merită să ştie care sînt motivele pentru care s-a ajuns aici. "Conducerea trebuia să expună public situaţia clubului. Datorii către stat sau jucători să ştie toată lumea la ce să ne aşteptăm. Trebuia să ni se explice ce înseamnă acea divizare pentru că oamenii normali habar nu au", a mai spus Ionescu.

"Cînd formezi o echipă din jucători adunaţi de prin toată ţara îţi asumi riscul ca aceştia să plece în momentele mai puţin fericite ale clubului. Ei spun că sînt profesionişti", a punctat fostul antrenor al bănăţenilor.

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (14)
bluev1bes
bluev1bes  •  20 Iunie 2011, 14:22
Postat de marian_u pe 19 Iunie 2011, 19:28

iancu s-a eliminat pt ca a facut inginerii! nimeni nu retrograda timisoara daca totul era corect la club! au avut arbitraje mai mult decat favorabile anul asta, deci faza cu "dusmanii" care au curatat timisoara nu merge!

Mai mult decat favorabile noua? :))) atunci inseamna ca nu te-ai uitat tot sezonul la vreun meci

caraspoli
caraspoli  •  20 Iunie 2011, 14:13

dinamo cu 3 mil de euro poate evolua in euro league.......?

azdrubel
azdrubel  •  20 Iunie 2011, 01:17

dar , stehoaia , dinamul , otelul , si restul ,, colectivei ,, de trista amintire , cum stau cu problemele ,, financiare ,, ? capuse ,, CO,MUNISTE ,,

Vezi toate comentariile (14)
Comentează