FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Iancu: "Aşteptăm despăgubiri, SIGUR revenim în Liga 1 după rejudecare"

Marian Iancu
Marian Iancu

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 14 iunie 2011 13:05

Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, spune că este din ce în ce mai sigur că echipa sa nu va fi retrogradată din Liga 1 şi mai mult, acesta se aşteaptă la despăgubiri din partea Federaţiei.

"Nu ne interesează CEx de pe 20 iunie, ci tribunalul de la Lausanne. Timişoara este astăzi în Liga a treia, dar va reveni în Liga 1 după rejudecare.

Trebuie să revenim şi în Champions League şi aşteptăm să primim despăgubiri. Sunt sigur că mi se va face dreptate, dar nu ştiu dacă suficient de rapid pentru a mai putea juca în cupele europene", spune Marian Iancu.

Referitor la posibilitatea ca Poli să se dezintegreze în viitorul apropiat, Iancu a adăugat, la sportro:

"Gigi Becali mi-a zis că este interesat de Bourceanu, dar noi vom ţine jucătorii plătiţi şi dacă vor trebui să plece, o vor face, dar numai dacă retrogradăm în liga a treia. Dacă desfiinţăm decizia Comisiei de Apel nu mai pleacă nimeni".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (15)
guineeapig
guineeapig  •  15 Iunie 2011, 13:42
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Schiuz mi ...."va aduce" . Behaia cineva la TV si am fost inspirat.

viorelgh
viorelgh  •  14 Iunie 2011, 17:17

a platit iancu salariile ? parca jucatorii erau neplatiti de 8 luni caz sepsi judecat la comisii , probabil ca nu este adevarat cu sepsi si a mintit comisia , sau platit bani benficai ,sau a mintit benfica , bkp acepta sa plateasca compensarea ? sau sunt minciunile frf ? cineva minte elefantu sau frf ,o fi inventat duru platile astea sau poli nu putea face platile ?

inima_de_caine
inima_de_caine  •  14 Iunie 2011, 16:35

Dom'le, ăsta şi după ce dă ortu' popii ar fi în stare să dea declaraţii în presă că încă e viu şi trăieşte bine mersi! :))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează