FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Iancu: "Cu biciul!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 august 2007 00:00

Patronul lui Poli i-a amenintat pe jucatori cu sanctiuni financiare dupa umilinta de la Urziceni
 
seful lui Poli s-a dezlantuit ieri la adresa jucatorilor si conducerii executive. "A fost lipsa de concentrare, de angajament, practic ingredientele necesare ca sa-mi demonstreze ca, din cind in cind, au lipsa de respect fata de mine, de club, de culori. Deviza noastra este lupta sau pleaca! Daca vor continua sa-si bata joc e grav, vor pleca si nu vor pleca la mai bine, asta garantez eu. Inteleg sa pierd, dar nu sa fiu umilit. Toate au o limita! Cine nu intelege ca la Timisoara trebuie sa lupti e liber sa plece, oricine ar fi!", a tunat Iancu.

Iancu a anuntat ca vor urma sanctiuni financiare pentru echipa. "Au jignit culorile prin ce au facut la Urziceni. Vor primi fiecare dupa cum au dat. Ei nu stiu sa gestioneze binele, sint obisnuiti cu biciul, daca vor pe linia asta, atunci eu scot biciul! stiu foarte bine ce am de facut. Nu o sa merg eu sa vorbesc cu nimeni, le voi transmite hotaririle. Nici n-as putea sa ma uit in ochii lor, de fapt cred ca nici nu ar putea sa se uite ei in ochii mei", a conchis Iancu.

Indisciplina
Iancu a acuzat lipsa de disciplina de la club. "Sint suparat pe toti. Chivorchian, Uhrin, Rosianu, jucatori, nu ma intereseaza. Toti trebuie sa respectam hotaririle si sa ne supunem, nu permit sa se iasa din disciplina organizatorica. Cind unul isi permite sa schimbe o hotarire luata, isi permit toti. si unde se ajunge? Unul ca trebuie sa mearga la nationala, la unul ii e gindul mai mult la contract in loc sa-si faca incalzirea cum trebuie, unul se gindeste nu stiu unde si rateaza doua penalty-uri, capitanul are treaba cu un functionar de la clubul advers, in loc sa-i raspunda pe teren. Asta pentru ca e indisciplina!", a precizat Iancu.

Pus la zid
Marian Iancu s-a aratat deranjat si de schimbul de replici al lui Dan Alexa cu Mihai Stoica. "A primit dispozitii sa nu-i raspunda si el i-a raspuns, iar asta e o incalcare a disciplinei. Daca tu ca jucator iti permiti sa-i raspunzi unui functionar, inseamna ca nu intelegi care e menirea ta. Raspunde-i prin evolutia din teren, nu inainte de asta. Dar o sa iau eu masuri, sa nu se mai repete ceea ce s-a intimplat. Una am zis, iar Alexa alta a facut", a spus Iancu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează