FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - OŢELUL GALAŢI 2-1

Iancu: "Sabău să pună piciorul în prag, sînt unii care tratează jocul cu indiferenţă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 mai 2010 00:00

Patronul lui Poli Timişoara, Marian Iancu, a comentat victoria echipei sale, 2-1 cu Oţelul Galaţi, rezultat în urma căruia formaţia de pe Bega a urcat temporar pe locul doi în clasament, la patru puncte de locul 1.

"Nu pot să fiu mulţumit de joc, cînd mai avem meciuri ca nişte finale şi noi arătăm cum arătăm. Oţelul ne-a dominat copios, mi-a fost teamă să nu ne egaleze"
, a spus Iancu la GSP TV.

"Sabău trebuie să pună piciorul în prag. Mi se pare că mai sînt jucători care tratează jocul cu indiferenţă şi care au propriile obiective, diferite de ale echipei", a mai spus el.

"Atît timp cît matematic se poate lua titlul, sîntem obligaţi să ne batem la primul loc", a mai afirmat Iancu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
 •  02 Mai 2010, 12:06
Postat de sundancekid pe 01 Mai 2010, 22:22

Nu zau ca o fi cfr-ul mindria romaniei, nu ? Asa cum ati luat primul campionat asa il luati si pe asta !!! Poate se intimpla vreo minune si nu mai aveti arbitrii in spate sau meciurile aranjate..Sper sa ia oricine alta indiferent ca se cheama Urziceni, Timisoara, Vaslui numai Boc sa nu il ia !!!

de asemenea,felicitari si multumiri lui jabba care-a construit aceasta frumoasa echipa pe bega,dar care nu se lipeste de nici un trofeu,ea chiar alergand de una singura tot pe locul 2 sau 3 ajunge.felicitari si multumiri pt tatal piticului avram,seful CCA si nu in ultimul rand lui dumitru puscarie deagomir cu comisiile lui negre-verzi

 •  02 Mai 2010, 11:57

asemenea,felicitari si ptr jabba care-a construit aceasta frumoasa echipa pe bega,dar care nu se lipeste de nici un trofeu,ea chiar alergand de una singura tot pe locul 2 sau 3 ajunge.felicitari si multumiri pt tatal piticului avram,seful CCA si nu in ultimul rand lui dumitru puscarie deagomir cu comisiile lui...

 •  01 Mai 2010, 23:47

Ion Nicolae sa antrenat cu jucatorii si acum vorbeste de o grasana care rupe STEAGU in doua?????

Vezi toate comentariile (35)
Comentează