FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - TIMIŞOARA 2-1

Iancu susţine că TAS a dat verdictul: "Pandurii - Oţelul NU se joacă!"

Jucătorii Oţelului sînt campioni dacă decizia TAS-ului este ca meciul cu Pandurii să nu se joace
Jucătorii Oţelului sînt campioni dacă decizia TAS-ului este ca meciul cu Pandurii să nu se joace

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 18 mai 2011 15:48

Marian Iancu a spulberat suspasul în ceea ce priveşte decizia TAS-ului care poate răsturna clasamentul Ligii 1. Patronul Timişoarei a trebuit să se recunoască în cele din urmă învins în lupta pentru titlu, deoarece TAS-ul "nu cere jucarea meciului dintre Pandurii şi Oţelul".

"Chiar dacă mă doare şi campioana s-a decis cu trei puncte obţinute la masa verde şi prin fraudă, cu ajutorul unor arbitri, avem certitudinea acum că TAS a girat pentru comisiile Ligii, că judecă bine şi aplică regulamentul. E singurul aspect pozitiv din toată această tevatură care mi-a lăsat un gust amar", a spus pentru Gazeta Sporturilor Marian Iancu, patronul Politehnicii Timişoara.

Fără nici o urmă de ironie, Iancu le-a mulţumit şefilor FRF şi LPF pentru că au înaintat forurilor superioare cererea Timişoarei de rejudecare a cazului "Pandurii":

""Felicit comisiile Ligii, comisiile Federaţiei, iată că încep să funcţioneze. Bravo Mircea Sandu, bravo Dragomir, bravo comisiilor. Comisiile de la noi şi-au făcut treaba, dar TAS-ul a decis. Avem o campioană care nu merită locul 1. Păcat de munca lui Dorinel, păcat de munca jucătorilor, trei puncte la masa verde, 12 puncte făcute cadou în cascadă de arbitri, un campionat fraudulos câştigat de o echipă fără niciun fel de merit. Mai mult de locurile 5-6 nu aveau cum să obţină".

Astfel, rezultatul oficial de la Pandurii - Oţelul va rămîne cel de 3-0 în favoarea dunărenilor. Partida a fost decisă la masa verde ca urmare a unor datorii neplătite de Marin Condescu.

În urma acestei decizii, cei de la Galaţi pot sărbători liniştiţi: sînt 100% campioni şi vor juca în grupele Ligii. Oţelul a mai participat de 4 ori în cupele europene, cîştigînd o dată şi Cupa UEFA Intertoto (după victoria împotriva turcilor de la Trabzonspor).

TAS-ul mai trebuie să răspundă solicitării Pandurilor de a-şi primi înapoi banii plătiţi lui Dinamo în contul lui Ilie Iordache, aproximativ un milion de euro. 

Dumitru Dragomir anunţase aceast deznodămînt încă de ieri!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
plange.iancu
plange.iancu  •  18 Mai 2011, 20:17
Postat de flo-tm-ro-poli pe 18 Mai 2011, 16:04

apropo....esti un mare p...t. De unde plm sa stie suporterii lui POLI ce afaceri face iancu ???? Dar tu de unde sa stii deastea ca de la tine de la tara se vede doar dunarea........

aa si asta inseamna ca nu poti sa fii civilizat? Oricum parerea mea e proasta despre voi Se aude ca sunteti foarte naivi..nu ca nu ne-am da seama cand te cadesti ca ati pornit o revolutie pentru distrugerea tarii! oricum succes sper ca va macina chestia asta:) PENTRU CURWA DIN BANAT SA SE STIE'N TOATA TARA |V|UIE POLI TIMISOARA!!

beeswax106
beeswax106  •  18 Mai 2011, 19:33
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

in "finala campionatului" ambele echipe au jucat foarte foarte slab,de ex in liga a 2-a din Germania care nu e totusi la nivelul Angliei sau Spaniei vezi ca se joaca fotbal............diferenta a fost presiunea publicului si Otelul a alergat poate mai mult.........dar jocul practicat a fost unul sub orice critica de ambele parti..................imi este dor de vremurile in care 1,2,3 echipe dominau campionatul si puteau castiga cu oricine.................in ziua de astazi si daca joaca Steaua cu Sportul de ex n-ai certitudinea unei victorii a Stelei astfel incat 1 sau mai multe decizii ale fluierasilor cantaresc mult mai mult pentru ca nu este valoare........atat de mult am scazut

beeswax106
beeswax106  •  18 Mai 2011, 19:11
Postat de tonyflorin pe 18 Mai 2011, 19:02

Daca ati ajuns sa va luati de Otelu ca face aranjamente...sunteti PENIBILI!!! Vorbiti de parca iancu ar fi vreun sfant... Si Poli si dINAMO..vreti sa castigati din mila..cerseala...si in meciurie directe parca aveati plumb in ghete! Si Poli daca nu era avantajata de arbitrii era pe 3 acum..asa ca ciocu mic! Bv Otelu! Forza Steaua si Hai Vaslui pe LOCUL 2!!!!

ce copac esti......Poli are avantajul meciurilor directe si cu Otelul si cu Vaslui...........decat descultii de la Otelul mai bine iesea Gaz Metan sau Brasov campioana.........oricum faptele sunt fapte iar nimeni nu poate nega ca Otelul a castigai peste 10 puncte cu ajutorul arbitrilor...........Poli a fost decizii de ambele parti dar cea mai dezavantajata Vaslui desi nu atat de mult cat urla Porumboiu

Vezi toate comentariile (25)
Comentează