FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ianis Hagi la Bayern Munchen // Dumitru Dragomir dezvăluie: „Acolo am auzit că va merge”

Ianis Hagi // FOTO: Raed Krishan
Ianis Hagi // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iulie 2019 22:38

Ianis Hagi, 20 de ani, este îndemnat de Dumitru Dragomir să meargă la Bayern Munchen.

Dumitru Dragomir, fost președinte LPF, a spus că Ianis Hagi s-ar plia pe stilul lui Bayern Munchen și l-ar înlocui cu succes pe columbianul James Rodriguez, care s-a întors la Real Madrid.

Eu am auzit că merge la Bayern Munchen. Luați-o ca pe un zvon. Nu mă întreabă pe mine ce să aleagă, dar l-aș sfătui să meargă la Bayern. Nemții sunt serioși și au nevoie de un jucător tehnic. Ianis l-ar înlocui perfect pe columbian (n.r. James Rodriguez).

Lui Ianis îi mai trebuie puțină forță în picioare. Nu sunt în lumea asta cinci jucători ca el, care să lovească mingea cu ambele picioare”, a declarat Dumitru Dragomir la TV Digi Sport.

  • Despre interesul lui Bayern pentru transferul lui Ianis Hagi a scris și presa germană (Detalii AICI)

Citește și:

Gabi Torje la Viitorul! E la un pas de revenirea în Liga 1 » Gică Hagi vrea să-l transfere

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (10)
romeverest
romeverest  •  05 Iulie 2019, 14:28

Ca se fiecare data Dragomir aude prost !! El ar trebui sa se intereseze despre conditiile din penitenciar, unde urmeaza sa ajunga, nu de ofertele pentru Ianis Hagi !!

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  05 Iulie 2019, 11:05

Revin cu un comentariu pus de mine acum mai bine de 2 ore dar care inca nu a ajuns la redactia gesepe. El inca nu apare cu toate ca nu are nimic injurios si nu este mai grav decat cele deja postate.... "100% va juca tot pe stadioanele din romania. Iar daca va pleca acest miracol va fi din Rusia, Turcia sau tarile arabe. In cel mai fericit caz va fi in Belgia." Nu ne mai intoxicati cu astfel de vesti nereale. Astfel se pierde mult din espectul publicului fata de un sportiv. Plus ca intervine o sursa de stres pentru acel sportv de care chiar nu are nevoie.

caminero
caminero  •  05 Iulie 2019, 09:58

Daaa, Bayern ... moșu cu cocoșu roșu știe el ceva ... dar era vorba de Regionalliga Bayern (adică Liga Regională a Bavariei), unde îl așteaptă echipe de primă mînă, cum ar fi SV Turkgucu Ataspor Munchen (arieni 100%) sau 1. FC Schweinfurt 05.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează