FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Ianis Hagi, vedetă în As! Spaniolii îl laudă pe fiul "Regelui": "E noua perlă a fotbalului românesc"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2018 19:27

După reușita lui Ianis Hagi, 19 ani, din meciul România U21 - Liechtenstein U21, 4-0, mijlocașul a devenit vedetă în Spania.

Spaniolii de la As i-au dedicat un amplu material lui Ianis Hagi. "Ianis Hagi: băiatul lui tata deja e noua perlă a fotbalului românesc", este titlul articolului celor de la As, care-l laudă pe jucătorul de la Viitorul, despre care spun că îi calcă pe urme lui Gică Hagi.

"Numele Hagi sună din nou cu putere în fobalul românesc, așa cum se întâmpla în anii '90. Ianis Hagi, fiul lui Gică, fost mare jucător la Barcelona și Real, este noua speranță a fotbalului românesc. Golurile sale pentru naționala de tineret au fost decisive pentru ca România să ajungă la EURO 2018.

Ianis joacă la Viitorul, club fondat de tatăl său. După o scurtă trecere pe la Fiorentina, s-a întors la echipa care l-a format și este o piesa fundamentală.  Golurile cu Bosnia și Liechtenstein arată că lovește excelent mingea. Ianis e dreptaci, spre deosebire de tatăl său, și puțin mai înalt. Dar comparațiile sunt posibile dacă ne raportăm la cum lovesc mingea. Dacă va continua pe acest drum, nu va dura mult până când va debuta la naționala de seniori", scriu spaniolii.

Citește și: Ianis Hagi, principala țintă a liderului din Spania » Încă un fotbalist român e dorit pentru luptele decisive cu Barcelona și Real Madrid

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  19 Octombrie 2018, 17:26

La ăștia pe afară , cât o mai costa un articol comandat ?!

10153324563120690
Stoica Relu  •  19 Octombrie 2018, 09:55

Si eu cred ca in postul ala poate excela.E genul de jucator Busquet .Bun pasator,ordonat in teren,bun cu ambele picioare,dribleaza bine,suteaza bine,executant foarte bun de lovituri libere.Are destule calitati.Multi isi dau cu parerea aiurea despre el ,dar habar nu au despre ce insemna sa joci fotbal.Ianis e un jucator mediu spre bun si poate creste la bun spre foarte bun.Abia are 19 ani.Unii jucatori nu au explozie la 18-19 ani,Faca asta dupa 20 .Cred ca la pIanis porblema e ca fiul lui Gica fost fenomen si multi il caracterizeaza comparandu l cu tatal sau.O mare prostie.E cu totul alt gen de fotbalist.Mai degraba e pe stilul Platini.Mie imi place.Inchizator in doi s ar bate echipe mari pentru el din Europa .Acum ii trebuie un campionat mai tare decat Romania,unde sa creasca.Ar fi bun Olanda,Belgia,Elvetia.Un Ajax ar fi perfect.Parerea mea!Chivu nu era mare scula cand a plecat.Era tot de claibru Ianis .La Ajax sa cladit ca fotbalist.Cred ca lui Ianis ii lipseste tupelul tatalui in joc.Parerea mea!

10153324563120690
Stoica Relu  •  19 Octombrie 2018, 09:47
Postat de mihai_luchian pe 19 Octombrie 2018, 06:58

Treaba în lumea asta este că ursul merge, câinii latră. Ianis va ajunge mare, e genul de jucător pe stilul lui Guardiola. A făcut bine taică-su că l-a luat inapoi de la Fiorentina. Acolo se irosea. Timpul va demonstra cine are dreptate.

Si eu cred ca in postul ala poate excela.E genul de jucator Busquet .Bun pasator,ordonat in teren,foloseste ambele picioare,dribleaza bine,suteaza bine,executant bun de lovituri libere.Multi isi dau cu parerea de el ,dar habar nu au nimic despre ce insemna sa joci fotbal.Ianis e un jucator mediu spre bun si poate creste la bun spre foarte bun.Abia are 19 ani.Unii jucatori nu au explozie la 18-19 ani,Faca asta dupa 20 .Cred ca la Ianis e o porblema si chestia asta ca Gica a fost fenomen si multi in caracterizeaza comparandu l cu tatal sau.O mare prostie.E cu totul alt gen de fotbalis.Mai degraba e pe stilul Platini.Mie imi place.Inchizator in doi s ar bate echipe mari din Europa pe el.Parerea mea.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează