FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ianis Zicu și Claudiu Niculescu, despre situația critică de la Dinamo: „E degringoladă totală”

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 22:09

Ianis Zicu a criticat conducerea lui Dinamo pentru deciziile pe care le-a luat în ultimul sezon cu antrenorii pe care i-a schimbat pe bandă rulantă. Dinamo a început campionatul cu Florin Bratu, apoi a venit Claudiu Niculescu și după doar trei etape la cârma echipei a urmat Mircea Rednic.

„E amatorism total la anumite cluburi din Liga 1. Mircea Rednic a făcut ce a vrut la Dinamo, dar din păcate cei din conducere își doreau mult mai mult, însă nu s-a putut. Clubul a fost din vară într-o degringoladă totală.

Dacă-l schimbi pe Claudiu Niculescu după 3 etape e greșit. Un antrenor nu-l poți da afară imediat. Mircea Rednic plătește cu aceeași monedă acum”, a declarat Ianis Zicu la TV Digi Sport.

Claudiu Niculescu are încredere în echipa preluată de Eugen Neagoe: 

„Șansele pentru play-off sunt mai mari în sezonul următor pentru că poți lua jucători buni în vară. Depinde acum ce buget va avea antrenorul la dispoziție. Trebuie să aduci măcar 3-4 jucători titulari cărora să le dai 9-10.000 de euro lunar. Acum nu cred că există 3 jucători care să aibă aceste salarii la Dinamo”.

„Puriul” a fost dat afară de la cârma „câinilor” marți, după o discuție aprinsă cu Ionuț Negoiță.

Citește și:

Mircea Rednic, intervenție NECRUȚĂTOARE: s-a luat de jucători și de Negoiță: „Preferam să-l văd mai des, să știu și eu ce dorește”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
2036290743290484
Ion Marin  •  05 Iunie 2019, 12:36

Si pentru Negoita am un sfat:Treci peste tot , ignora ce au facut suporterii.Multumeste le in conferinta de presa ca sunt si trebuie sa fie alturi de echipa.Nu i reclama , pentru ca reactia lor se datoreaza incompetentei tale in managementul sportiv.Important e prezentul si viitorul, politica de transferuri , cu Tsmou de la Sibiu , Deac de la Chiajna si alti jucatori valorosi , nu stifturi, un portar foarte bun ,sunt destui , dar trebuie cautati cu fler cu "OCHI" in selectie , putini il au , s ar putea ca Neagoe sa l aiba, vom vedea , daca l ai ales ajuta l!Cauta bani pentru tranferuri , dar nu ca Deloge , Popovici si altii adusi de Contra, sau "antrenorul", Bratu.

ray51
ray51  •  05 Iunie 2019, 08:15

Cei doi comentatori nu sunt cunoscatori din interior ai lui Dinamo. Sunt pe langa rau de tot. Dezinformati si generalisti.

tinn_2
tinn_2  •  04 Iunie 2019, 22:40

la rinamu nu se umbla dupa bani, se vrea pasiune si profesionalism. locul 9

Vezi toate comentariile (3)
Comentează