FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAŞI

Iaşiul se mişcă! Moldovenii sînt aproape de a realiza două transferuri

Articol de - Publicat marti, 18 decembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 18 decembrie 2012 20:55

CSMS a primit asigurări că nu va avea probleme cu banii în iarnă şi e la un pas de a-i legitima pe Mitici şi Moutinho, de la CS Severin.

Imediat după sfîrşitul sezonului, primarul Iaşului, Gheorghe Nichita, a avut o discuţie cu şefii CSMS Iaşi, pe care i-a asigurat că vor avea fonduri suficiente pentru o iarnă liniştită. Drept urmare, CSMS a şi bătut în cuie cele două stagii de pregătire dinaintea returului, care se vor derula la Slănic Moldova şi în Antalya.

În paralel, s-a demarat şi campania de întărire a lotului. Dacă principala ţintă, dinamovistul Andrei Cristea, a fost deja ratată, Iaşul este la un pas de a-i înrola pe Mitici şi Moutinho, de la CS Severin. În plus, moldovenii au în vizor mai mulţi tineri din zonă. Referitor la banca tehnică, aceasta va cuprinde nume noi din 2013.

Pe lîngă Narcis Ciocîrlan, Liviu Ciobotariu va mai avea un "secund", Dănuţ Munteanu, care îi ia locul lui Gică Mihali, plecat la Dinamo aproape de finalul turului. În ceea ce priveşte preparatorul fizic, CSMS vizează readucerea lui Ionel Colonel, Mircea Oaidă, care a lucrat în tur la Iaşi, avînd probleme medicale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
acsmupoliiasi
acsmupoliiasi  •  19 Decembrie 2012, 01:14

bun ka ne intarim putin ,fortza csms iasi

birjovanu
birjovanu  •  19 Decembrie 2012, 00:29

de ce nu ia cei de la Iasi si jucatori de la Rapid,ar profita acum daca se lauda ca au bani?

qzoom
qzoom  •  18 Decembrie 2012, 23:16

Drum bun in B !.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează