FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ultimul hop în obținerea licenței! DDB a confirmat informația Gazetei

Dinamo
Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2021 14:39 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 20:27

Fanii-acționari din programul DDB au scăpat de un mare stres, momentan, în tentativa de a strânge banii necesari ca Dinamo să obțină licența sportivă, până la finalul lunii aprilie.

UPDATE 15:15 / DDB confirmă informația Gazetei

Fanii-finanțatori din DDB au emis un comunicat în care confirmă informațiile dezvăluite în exclusivitate de GSP. Pentru obținerea licenței mai au de strâns suma de 245.000 de euro. 

Am reușit să obținem de la unul dintre sponsorii lui Dinamo peste 100.000 €, în avans, din suma pe care trebuia să o vireze în club, conform contractului, până la sfârșitul anului. Suma necesară pentru licență a devenit astfel 345.000 €.

Cu ajutorul FRF, 100.000 € din această sumă s-au mutat pentru luna iunie, mișcare aprobată de UEFA. Asta însemnă că MAI AVEM DE STRÂNS DOAR 245.000 € și licența va fi a noastră!
- Comunicat DDB

Dinamo, aproape de obținerea licenței

Chiar dacă în termen de 30 de zile Pablo Cortacero poate ataca decizia de ieri a Tribunalul București, ”câinii” se pot concentra pentru obținerea sumei care scade cu fiecare minut. În acest moment, conform calculelor realiste ale roș-albilor, un sold out în „meciul salvării” cu Dinamo Kiev, de pe 27 martie, va rezolva situația.

Dinamo mai are de strâns 245.000 de € pentru a obține licența

Peluza Cătălin Hîldan a anunțat că Dinamo mai are nevoie de 350.000 de euro, dar sursele GSP au aflat că dinamoviștii mai au de strâns suma de 245.000 de euro necesară licenței. Dinamo și DDB a muncit în tot acest răstimp, în timp ce avocații au lucrat pentru a pregăti speța cu Cortacero. Iată, defalcat, plăți făcute în ultima perioadă pentru a se rezolva supraviețuirea clubului:

  • DDB a obținut suma de 100.000 de euro, în avans, de la unul dintre sponsorii clubului, din suma totală ce trebuia achitată până la finele lui 2021. Banii sunt exclusiv pentru licență.
  • ”Câinii” au achitat o rată către ANAF în valoarea de 266.000 de lei, aproximativ 55.000 de euro, sumă ce era obligatorie, presantă. Restul de două treimi din suma datorată către Fisc a fost reeșalonată.
  • Au fost plătite și stinse litigii în valoare de aproximativ 270.000 de euro.
  • Cu ajutorul FRF, ajutându-se de o circulară UEFA, Dinamo a mai obținut o reducere de 100.000 de euro, momentan, vizavi de posibilitatea de a reduce 15 la sută din anvelopa salarială. Banii vor putea fi plătiți în iunie.

Suma de la care am plecat era aiuritoare, păreau imposibil de adunat 1,2 milioane de euro într-un timp atât de scurt: numai 30 de zile! Am strâns cu toții din dinți și am reușit să adunăm bani cu care am anulat din datorii către foști angajați, am stins litigii și am normalizat situația contractuală cu oameni care activează în continuare în cadrul clubului
Comunicat DDB

VIDEO. Florin Bratu îi laudă pe suporterii dinamoviști, însă e realist: „Clubul are nevoie de finanțare”

Citește și alte știri din Liga 1:

Un jucător transferat de Pablo Cortacero revine în lotul lui Dinamo

„E prima oară când Edi Iordănescu întâmpină așa ceva!” » Problema pe care antrenorul lui CFR Cluj trebuie s-o rezolve cu FCSB

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (77)
mir21
mir21  •  19 Martie 2021, 19:39

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsbestesteaua1
fcsbestesteaua1  •  19 Martie 2021, 17:58
Postat de bibirica_cel_fara_de_bac pe 19 Martie 2021, 17:50

Asta ni se întâmplă (și) nouă, celor din Peluză, ***

important este ca faceti curatenie dupa mine ,tristilor!:))*** si mai si recunosti !:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bibirica_cel_fara_de_bac
bibirica_cel_fara_de_bac  •  19 Martie 2021, 17:50
Postat de gogoas pe 19 Martie 2021, 17:46

Mi am trait. Traiul mi am mincat malaiul. Cei mai uriti ani. Din cauza lor avem virusul ca sunt hapsani ! Le dai un deget jti smulg toata mina !

Asta ni se întâmplă (și) nouă, celor din Peluză, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează