FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Prima veste bună pentru Gigi Mulțescu » Un jucător transferat de Pablo Cortacero revine în lotul lui Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 19 martie 2021 12:08 / Actualizat vineri, 19 martie 2021 13:30

Mijlocașul Janusz Gol (35 de ani) va reveni duminică în lotul lui Dinamo, la o zi după partida cu Poli Iași din Liga 1.

La începutul lunii martie, Janusz Gol a plecat în Polonia pentru a-și rezolva problemele medicale. Mijlocașul lui Dinamo a tratat o pubalgie mai veche, iar acum se va întoarce în România pentru a se alătura lotului pregătit de noul antrenor al „câinilor roșii”, Gigi Mulțescu.

Janusz Gol a fost primul transfer efectuat de Pablo Cortacero la Dinamo

Janusz Gol, închizător” cu 8 selecții în echipa națională a Poloniei, a fost primul transfer realizat în „era Cortacero”. Gol a semnat un contract cu Dinamo până în vara lui 2022 și a venit în Ștefan cel Mare de la Cracovia, actuală a echipă a fostului dinamovist Sergiu Hanca.

0 goluria înscris Janusz Gol pentru Dinamo, în 15 apariții pentru formația din Ștefan cel Mare

Ultima dată când Janusz Gol a jucat în tricoul cu Dinamo a fost în derby-ul cu FCSB din „optimile” Cupei României, câștigat de „alb-roșii” cu 1-0.

Andrei Blejdea revine în lotul lui Dinamo

Andrei Blejdea a venit în mercato de iarnă de la FC Argeș și a bifat doar două meciuri pentru „câini”. Extrema suferă de o hernie de disc și de o inflamație a unui tendon și a dezvăluit că abia a reînceput antrenamentele. La partida din Copou, Adam Nemec și Andrei Răuță vor fi menajați, dar Blejdea ar putea fi prezent în lotul lui Dinamo pentru duelul cu Poli Iași.

Pentru că am primit multe mesaje legate de starea mea de sănătate, vreau să vă mulțumesc pentru interes și grijă! De săptămâna aceasta am reînceput antrenamentele treptat! A fost și este o perioadă extrem de grea, în care o hernie de disc și o inflamație a unui tendon nu îmi dau pace. Însă, va trebui să trec peste dureri, cum am făcut-o de fiecare dată! 

Andrei Blejdea, mijlocaș Dinamo

VIDEO. Adrian Ambrosie e optimist că Poli Iași o poate învinge pe Dinamo: „Poate fi momentul renașterii”

Citește și alte știri din Liga 1:

Un președinte din Liga 1 face dezvăluiri de la negocierile pentru VAR: „Am aflat cu stupoare că nu s-a făcut niciun pas!”

CFR Cluj a dominat-o pe FCSB în campionat în ultimii ani, dar asta nu-i tot. Capitolul la care Neluţu Varga l-a surclasat pe Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (78)
creeperno999
creeperno999  •  19 Martie 2021, 22:39

Il pune Multescu pe picioare

catalin.palcu
catalin.palcu  •  19 Martie 2021, 18:07
Postat de e.moti.on pe 19 Martie 2021, 17:02

gol e muuult mai slab si muuult mai lent decat rauta

Gol e un soi de Achim, nu de Rauta. Dar intr-adevar lent si fara forta. Va fi folosit probabil doar cand ceilalti mijlocasi centrali vor fi suspendati sau Doamne-fereste accidentati. Si f probabil la vara ne strangem mainile si fiecare pe drumul lui ca nu vad cu ce ne poate ajuta.

e.moti.on
e.moti.on  •  19 Martie 2021, 17:04
Postat de adriann_ pe 19 Martie 2021, 16:17

Esti postac, nu? :)) Ciobanul are o intreaga mafie in arbitraj, bazata pe Deaconu-bricheta, fost magazioner la cioban in prezent seful real peste arbitri. TUDOR raspopitu' a arbitrat pe fata pentru cioban nspe sezoane si acum este angajatul lui. Pe Avram, alt arbitru de casa, incearca sa-l faca sef peste VAR. ETC ETC ETC. Kovacs am impresia ca-l ciupeste pe cioban pentru ca e ungur iar ala a facut 1001 declaratii fatis anti-maghiare etc. De fapt mafia ciobaneasca din arbitraj se vede cel mai clar cand echipele noastre ies in Europa. Ciobanul e umilit de echipe anonime iar CFR e scoasa din primavara europeana de Sevilla, care castiga trofeul. Acum i-a scos din UCL la penalty-uri Dinamo Zagreb, care aseara i-a dat 3-0 lui Tottenham.

bv tata , ai spus tot !

Vezi toate comentariile (78)
Comentează
Close