FOTBAL  »  Superliga  »  DREAM TEAM

Iată Dream Team-ul SuperLigii alcătuit de Wyscout! » Surprize uriașe: fără Coman și Rrahmani în cel mai bun „11”

FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova dau câte doi fotbaliști în Dream Team-ul sezonului regulat al SuperLigii alcătuit după parametri Wyscout
FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova dau câte doi fotbaliști în Dream Team-ul sezonului regulat al SuperLigii alcătuit după parametri Wyscout

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2024 13:45 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 16:43

FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova dau câte doi fotbaliști în Dream Team-ul sezonului regulat al SuperLigii alcătuit după parametrii Wyscout. Formația ideală a campionatului e completată cu câte un jucător de la Rapid, Sepsi, U Cluj, FCU Craiova și FC Botoșani.

Sezonul regulat a ajuns la final, iar GSP.ro prezintă cea mai bună echipă a primelor 30 de etape în viziunea firmei de monitorizare Wyscout. A fost ales sistemul 4-4-2.

Dream Team-ul SuperLigii alcătuit de Wyscout

Iată Dream Team-ul SuperLigii alcătuit de Wyscout! » Surprize uriașe: fără Coman și Rrahmani în cel mai bun „11”
Echipa Superligii, conform Wyscout

În poartă, Sava de la CFR Cluj a câștigat bătălia cu Târnovanu și Zima. Linia de apărare e compusă din Chipciu (U Cluj), încadrat ca fundaș dreapta, stoperii Paul Iacob și Dawa de la primele două clasate, FCSB, respectiv Rapid, și Bancu de la Universitatea Craiova.

Cei 4 mijlocași, de la dreapta la stânga, sunt următorii: Ștefănescu (Sepsi), Eduard Florescu (FC Botoșani), Olaru (FCSB) și Mitriță (CSU Craiova). Tandemul din atac este Chițu (FCU Craiova) - Otele (CFR Cluj).

  • Sava (CFR Cluj) - Chipciu (U Cluj), P. Iacob (Rapid), Dawa (FCSB), Bancu (CSU Craiova) - Ștefănescu (Sepsi), E. Florescu (FC Botoșani), Olaru (FCSB), Mitriță (CSU Craiova) - Chițu (FCU Craiova), Otele (CFR Cluj)

2 străiniau prins echipa ideală realizată de Wyscout: Dawa și Otele

Florinel Coman, sărit din schemă

Cea mai mare surpriză în „11”-le selectat de Wyscout o reprezintă absența lui Florinel Coman. „Șeptarul” de la FCSB a fost devansat de Mitriță în flancul stâng al atacului, chiar dacă Florinel e golgheterul campionatului, cu 14 reușite, la egalitate cu Darius Olaru, prezent în Dream Team-ul Wyscout.

Neașteptat e și că Albion Rrahmani, al doilea cel mai bun marcator al SuperLigii (13 goluri, la fel ca Otele), nu a avut loc în această formație. Chițu (10 reușite) a fost preferat în echipa ideală a sezonului regulat, deși formația lui e la retrogradare, o situație similară precum cea a lui Eduard Florescu, tot cu 10 goluri în palmares.

Cel mai bun „11” al sezonului regulat prezentat de LPF

Un „11” ideal al SuperLigii, rundele 1-30, a compus și Liga Profesionistă de Fotbal. Față de Wyscout există nu mai puțin de 6 diferențe: Târnovanu, pentru postul de portar, Braun (fundaș dreapta), Ngezana (fundaș central), Muhar (mijlocaș defensiv), Rrahmani (atacant central) și Coman (extremă stânga) au fost cei mai buni pe posturile lor, potrivit LPF.

Iată Dream Team-ul SuperLigii alcătuit de Wyscout! » Surprize uriașe: fără Coman și Rrahmani în cel mai bun „11”

În niciuna dintre cele două echipe, Farul, campioana en-titre, nu are vreun reprezentant.

VIDEO. Andrei Cristea: „FCSB este favorită la câștigarea campionatului”

Mai multe articole de actualitate din SuperLiga:

Intră Becali pe fir după anunțul lui Gică Hagi? „Nu mai vrea să stea la Farul”
FCSB
Intră Becali pe fir după anunțul lui Gică Hagi? „Nu mai vrea să stea la Farul”
Eugen Neagoe, așteptat joi să semneze în Superligă
ANTRENOR
Eugen Neagoe, așteptat joi să semneze în Superligă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
observator_federal
observator_federal  •  13 Martie 2024, 19:27

Doar Bancu, Iacob, Olaru, Mitriță și Otele sunt în ambele formule de Dream-Team. Probabil că și Rrahmani ar fi fost, dacă ar fi jucat pe durata întregului campionat.

mattteo
mattteo  •  13 Martie 2024, 16:35

Cateodata mi se pare ca site-urile astea cu rating nu iau deloc in considerare forta jucatorului, voteza pe spatii mari, cat de mult preseaza, cat ajuta defensiva, pressing, recuperari. Ei dau note doar in functie de cat e de tehnic si am vazut de multe ori asta la Messi de exemplu, la case mai mari. Mitrita, Florescu, Bancu, Stefanescu sunt ZERO barat pe faza defensiva, aproape joaca echipele in 10. Chipciu are 100 de ani si el, nu se mai misca ok. Da , a contribuit pe atac, dar nu e jucator de 'top 11'. O echipa normala facuta de un site de rating profesionits ar avea pe: Sava- Braun, Ngezana/Screciu, Iacob, Radunovic/Borza- Olaru, Tachtsidis, Bauza/Al Cretu- Otele, Rrahmani, Coman. Ar fi mers si Petrila, chiar inter daca in banda nu se poate, dar prea a fost accidentat. La noi in Romania de zeci de ani sunt ptomovati jucatori lenti ca Florin Tanase, Nedelcu, Alibec, Budescu etc, cu rezultate ZERO fata de anii de dinainte de Revolutie si imediat dupa. Uitati-va la sarbi si croati, vi se pare ca ai lor sunt 'talentosi' scosi de Hagi?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează