FOTBAL  »  Superliga  »  TRAGEDIE

Ibrahim Dossey a încetat din viaţă în această dimineaţă, în urma unui stop cardio-respirator!

Articol de - Publicat marti, 09 decembrie 2008 00:00

Fostul portar al lui FC Braşov, Rapid şi Pandurii Tîrgu-Jiu, Ibrahim Dossey, a decedat azi-noapte în jurul orei 2:00. Acesta fusese mutat acum 2 zile de la Spitalul Universitar la Bagdasar-Arseni.

"Sîntem îndureraţi, nu îmi vine să cred. Ne-am zbătut mult pentru el ca să îi fie bine. Am strîns aproape toţi banii care erau necesari pentru tratamentul său", a spus Ionuţ Dragomir, fostul coleg al lui Dossey şi membru AFAN.

Fostul portar al lui FC Braşov, Rapid şi Pandurii Tîrgu-Jiu, Ibrahim Dossey, a decedat azi-noapte în jurul orei 2:00. Acesta fusese mutat acum 2 zile de la Spitalul Universitar la Bagdasar-Arseni.

"Sîntem îndureraţi, nu îmi vine să cred. Ne-am zbătut mult pentru el ca să îi fie bine. Am strîns aproape toţi banii care erau necesari pentru tratamentul său", a spus Ionuţ Dragomir, fostul coleg al lui Dossey şi membru AFAN.

Dr. Gelu Onose: "Dossey a murit din cauza unui stop cardio-respirator"
Ibrahim Dossey a fost transferat de la Spitalul Municipal la Spitalul Bagdasar-Arseni în stare foarte gravă. În această dimineaţă fostul portar al Rapidului şi al Pandurilor a încetat din viaţă din cauza unui stop cardio-respirator.

"A fost într-o stare foarte gravă în momentul în care l-am internat la noi în spital. Se afla în comă, era numai piele şi os, avea o gaură deschisă pentru respiraţie şi era într-o stare foarte alterată. L-am văzut în urmă cu 10 zile împreună cu o colegă de-a mea la Spitalul Municipal din Bucureşti şi şansele lui de supravieţuire nu erau foarte mari. L-am luat la noi la clinica de recuperare, dar era foarte greu sa isi revina pentru ca nu mai raspundea la tratamentul pe care i-l făceam. Aseară s-a facut transferul la terapie intensivă dar traumatismul foarte grav pe care îl vrea, nu am mai putut face nimic.

Din păcate în această dimineaţă a încetat din viaţă, din cauză că sîngele nu mai putea să ţină proteinele în organism ajungîndu-se la stop cardio-respirator", a declarat Prof. Dr Gelu Onose.

Marius Lăcătuş: "Dispariţia lui Dossey este o pierdere pentru fotbalul românesc"
Fostul tehnician al Stelei, Marius Lăcătuş, a deplîns dispariţia portarului ghanez, decedat în această noapte în urma unui stop-cardio-respirator. "Îmi pare rău, era un băiat extraordinar, nu deranja pe nimeni, este o pierdere pentru fotbalul românesc. Din păcate era foarte greu de recuperat.

Erau şanse foarte mici ca el să mai fie salvat, este un moment greu peste care soţia lui trebuie să treacă", a spus fostul antrenor al lui Dossey la FC Braşov, care s-a interesat permanent de starea ghanezului.

Eugen Neagoe: "Nu pot să cred, m-aţi lăsat fără cuvinte"
Fostul antrenor al lui Dossey la Pandurii, Eugen Neagoe, a rămas fără cuvinte la aflarea veştii referitoare la decesul fostului său elev.

"Nu se poate aşa ceva, nu pot să cred! Mi-e greu să vorbesc, nu ştiu ce să vă zic. Pot să mai zic ceva în aceste momente? Nu pot! M-aţi lăsat fără cuvinte. Este incredibil, mare păcat, mare păcat! Vai de capul meu...", a spus Neagoe, marcat de aflarea teribilei veşti.

Mihai Stere: "Nu am cuvinte! Nu pot să cred că Dossey a murit!"
Fostul coleg al lui Dossey la FC Brasov, Mihai Stere, este socat de vestea disparitiei "Panterei"."Nu pot sa cred. În ultima vreme se simtea mai bine si credeam ca îsi va reveni. Nu am cuvinte. Dossey a fost prietenul meu, nu doar un fost coleg. El va ramîne în inimile suporterilor brasoveni si nu numai. Pentru mine, el a fost cel mai bun portar pe care l-a avut Brasovul în ultimii 15 ani. Dumnezeu sa îl aiba în pace.." a spus Stere.

Emilian Dolha: "Eram prieten foarte bun cu Dossey, nu îmi vine să cred ce s-a întîmplat"
Fostul coleg al lui Dossey de la Rapid, Emilian Dolha, a rămas şocat la auzul veştii decesului lui Ibrahim Dossey. "Era un băiat extraordinar, eram prieteni foarte buni, nu îmi vine să cred ce s-a întîmplat, nu mai am cuvinte. Dumnezeuzeu să-l odihnească!", a spus actualul dinamovist Dolha, care a apărat în turul sezonului 2002-2003 alături de Dossey în Giuleşti.

Bodea: "Mă doare enorm că am pierdut un prieten adevărat"
Fostul coleg al lui Dossey din perioada 2001-2006, Cosmin Bodea, a ramas fara cuvinte la aflarea vestii. "Nu se poate… era înca asa tânar. Îsi dorea mult sa îmbratiseze cariera de antrenor. Ce nedreapta e viata. O tragedie pentru familie si pentru fotbalul nostru.

Acestea sînt adevaratele tragedii, nu atunci cînd pierzi un meci sau un campionat. Ma doare enorm de mult ca am pierdut un prieten adevarat, un profesionist desavîrsit care si-a vazut mereu doar de joc. Fotbalul a pierdut astazi un caracter aparte", a spus Bodea.  

Dănuţ Perjă: "Îmi pare foarte rău pentru Dossey, era un tip deosebit, ce tragedie!"
Dănuţ Perjă deplînge trecerea în nefiinţă a lui Ibrahim Dossey, care a dededat azi-noapte în urma unui stop cardiac. Perjă şi portarul de 36 de ani au fost colegi la Rapid în 2003. "Ce tragedie! Nu mă pot gîndi decît la familia lui, la soţie şi la copil, au rămas singuri, le va fi foarte greu... Şi era şi tînăr, offf, Dumnezeu să-l ierte!

Îmi vin acum în cap momentele petrecute împreună la Rapid, era un tip deosebit, vesel mereu, ne făcea să rîdem, glumea mereu cu noi. E greu, foarte greu, sincere condoleanţe familiei îndurerate. Ştiu că acum vorbele contează puţin, dar le doresc să fie tari şi să nu cedeze...Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a spus Perjă.

Bratu: ”Nu am cuvinte, îmi e greu să vorbesc, nu pot să cred!”
Jucătorul celor de la Dinamo, Florin Bratu, spune că l-a şocat vestea decesului fostului portar al Rapidului, Ibrahim Dossey. ”Îmi pare rău, am fost coleg cu el. Nu am cuvinte. Îmi e greu să vorbesc. Eu sînt la recuperare şi nu ştiu nimic. Ce mai pot spune eu? Cuvintele sînt de prisos. Sincer, îmi pare rău”, a spus Bratu.

Lobonţ: ”Sînt şocat! Fotbalul românesc a pierdut un portar de valoare!”
Dispariţia portarului Ibrahim Dossey, decedat aseară la Spitalul Bagdasar-Arseni, l-a socat pe Bogdan Lobonţ. "Nu-mi vine să cred! Am sperat ca situaţia medicală a lui Dossey se va îmbunătăţi. Sînt trist, fotbalul românesc a pierdut un portar de valoare. Dumnezeu sa-l ierte!", a spus Lobby pentru site-ul său personal.

Munteanu: "L-am cunoscut pe Dossey şi este o zi tristă pentru mine"
Dorinel Munteanu, tehnicianul Stelei, a recunoscut că este trist din cauza decesului portarului Ibrahim Dossey, pe care l-a cunoscut personal. "Am fost foarte trist cînd am auzit ce s-a întîmplat cu Dossey. L-am cunoscut personal şi e o zi tristă pentru mine pentru că era un băiat bun şi cu un caracter remarcabil, dar şi un portar foarte bun.", a spus Dorinel.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (273)
 •  10 Decembrie 2008, 13:58

dumnezeu sal ocroteasca respect dossey

 •  10 Decembrie 2008, 02:00

Soarta lui Dossey o vor avea toti fotbalistii. Cat traiesc sunt injurati si huiduiti, iar dupa ce vor muri vor fi plansi.Condoleante familiei.Dossey dormi linistit si vegheaza-ti familia de sus daca de jos nu ai putut.Adio.

 •  10 Decembrie 2008, 00:43

Dumnezeu sa-l odihneasca... :(

Vezi toate comentariile (273)
Comentează