FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA

Idan Baruch mai primeşte o şansă din partea conducerii: ”N-a omorît pe nimeni să-l dăm afară!” :o

Vara trecută, cînd a fost adus în România, Baruch apărase într-un singur meci oficial, şi acela de ligă secundă
Vara trecută, cînd a fost adus în România, Baruch apărase într-un singur meci oficial, şi acela de ligă secundă

Articol de - Publicat luni, 12 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 12 martie 2012 00:34

Managerul general Anamaria Prodan îl apără pe portarul care a luat 3 goluri de gîgă în meciul de la Vaslui (0-4 VIDEO). Tatăl lui Baruch, care deţine o casă de avocatură, vrea să-l dea în judecată pe Mihai Stoica.

Idan Baruch (22 de ani) rămîne la Concordia! Conducerea grupării din Chiajna a dat-o la întors după ce primarul Mircea Minea îi pecetluise soarta declarînd în Gazeta de Duminică, pe fondul muzical de la un botez, că "după părerea mea nu e nici de judeţ, îl vom da afară!".

Managerul general Anamaria Prodan a sărit în apărarea portarului adus de ea vara trecută din Israel, la FC Snagov: "E un copil care a făcut nişte greşeli, dar n-a omorît pe nimeni ca să fie pus la zid. Am discutat cu domnul primar Minea, toţi sîntem alături de echipă şi de Idan pentru a trece cît mai repede peste eşecul usturător de la Vaslui".

"Să le fie ruşine celor care m-au făcut trădător!"
Susţinut de colegii de echipă şi de conducere, Idan Baruch îl ameninţă cu tribunalul pe Mihai Stoica, pentru ironiile făcute la Fanatik Show: "E primul hat-trick al unui portar pe care îl văd. Are o singură scuză, o fi jucat la pariuri".

"Să le fie ruşine celor care m-au făcut trădător! Provin dintr-o familie cu mentalitate sănătoasă, nu cunosc cuvinte precum blat sau înşelăciune", a declarat Idan, prin vocea managerului general Anamaria Prodan. "Tatăl lui Idan are o casă de avocatură în Israel şi e incredibil de bogat, nu s-ar preta nimeni din familia lor la aşa ceva", a complet soţia antrenorului Laurenţiu Reghecampf.

"A fost o zi neagră pentru mine. Sper să uit cît mai repede greşelile din cauza cărora am pierdut la Vaslui. Îmi doresc să dovedesc că merit să apăr la Chiajna" (Idan Baruch, portar Concordia)

15 meciuri din 15 posibile a jucat Baruch în toamnă, la FC Snagov, şi a încasat 19 goluri

1.200 de euro e salariul lunar al lui Baruch la Chiajna, unul dintre cele mai mici din lot

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
danyboy84
danyboy84  •  12 Martie 2012, 11:29

1200 de euro pe luna salariu...??? Seful meu e strain si are o vorba: "If you pay peanuts, you get monkeys!"... Cred ca se aplica perfect aici si cam peste tot in fotbalul romanesc!!!

ornitoric
ornitoric  •  12 Martie 2012, 08:03

La ce ,,panarama " de portar ai fost , omul a fost elegant !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează