FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Identificati!

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 iulie 2007 00:00

Agresorul portarului lui Charleroi si alti patru ultrasi au intrat in baza de date a Jandarmeriei Bucuresti. Alex S. este numele fanului care a incercat vineri seara sa-l loveasca pe portarul belgian Bertrand Laquait.
El s-a ales cu un dosar penal, precum si cu o amenda contraventionala in valoare de 1.700 de lei. "In momentul conducerii catre iesirea din stadion, fanul care a creat incidentul a scapat si a fugit catre tribuna a II-a. A fost identificat ulterior in persoana lui Alex S.", se precizeaza intr-un comunicat al Jandarmeriei.

In aceeasi situatie cu Alex S. se mai afla alti patru suporteri ros-albastri, care au patruns si ei pe gazon in incercarea de a-l face scapat pe colegul lor. "Razvan R., Paul P., Valentin F. si Bogdan S. au fost condusi la Sectia 22 Politie, unde au fost amprentati si fotografiati pentru inceperea urmaririi penale", spun jandarmii.

Galeria se dezice
Liderii Peluzei Nord s-au dezis de cei care au facut scandal la amicalul cu Charleroi. "Regretam incidentul si acuzam acele persoane care vin sa faca asemenea gesturi. Solicitam tuturor stelistilor sa se comporte civilizat pe viitor. Sa fii stelist inseamna sa incurajezi echipa, nu sa aduci prejudicii morale clubului", au precizat ieri fanii intr-un comunicat.

"Filmam tot!"
Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a avertizat: "La fiecare intrare in stadion sint camere de luat vederi, iar suporterii sint fimati si bagati in baza de date. La fel s-a intimplat la meciul cu Charleroi, de-asta toti suporterii care au fost implicati in incidente au fost identificati. Trebuie sa inteleaga si ei odata pentru totdeauna ca nu se mai poate sa se comporte in acest mod".

si Rapid s-a speriat
Incidentele de la Steaua-Charleroi i-au alertat si pe rivalii ros-albastrilor. Conducerea Rapidului intentioneaza sa schimbe toate caile de acces in stadion. Intrarea se va face pe baza de cartele magnetice. "Facem asta pentru a creste nivelul de securitate si ca sa evitam situatiile in care unii suporteri intra fara a plati bilet", a spus unul dintre oficialii giulestenilor.

Aparat de Hagi, hulit de Becali
Bostina (foto) a fost cel care l-a scapat din miinile fortelor de ordine pe fanul ce a produs haos pe Ghencea. "Jandarmii ar fi trebuit sa-l ia si pe Bostina, nu doar pe acel suporter! Pai, ce facem, aparam huliganii?", a reactionat Gigi Becali. In schimb, Hagi l-a aparat pe mijlocas: "Cind e vorba de unul de-al nostru, care reprezinta Steaua, sarim, ce sa facem?".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează