FOTBAL  »  Superliga  »  RADIO GSP

Ienei la Radio GSP: "Neglijăm centrele de copii şi juniori, dar nici acolo nu se lucrează atît de bine"

Emerich Ienei
Emerich Ienei

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 22 octombrie 2011 22:34

Antrenorul care a cîştigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua, în 1986, a vorbit la Radio GSP despre situaţia actuală a fotbalului românesc.

"Am pierdut pentru că nu există nici o strategie şi pentru că s-au neglijat centrele de copii şi juniori. S-a mizat pe jucători fără valoare. Desigur, nici la centrele de copii şi juniori nu se lucrează atît de bine. Nu se poate spune că Hagi va fi salvatorul nostru, dar el a început un lucru viabil, iar Academia lui şi alte centre asemănătoare pot aduce jucători talentaţi care să facă performanţă

Am fost extrem de mîhnit de rezultatul Stelei. Acum 20 de ani, astfel de jocuri erau pentru noi unele de antrenament, cu contra unor adversari care voiau să joace cu echipe mari. Am regresat mult.

FC Vaslui a întîlnit o echipă mai redutabilă, Wesley a avut o atitudine absolut de neconceput, dar şi cu el în teren cred că ar fi cîştigat portughezii.

Şi eu sînt tentat să spun "Bravo, Oţelul Galaţi!", dar nu, există un plafon mai sus de care nu putem trece. Ce am făcut? Am alergat? Alergarea este bună atunci cînd e eficientă", a spus Emerich Ienei la Radio GSP.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează