FOTBAL  »  Superliga  »  PETRESCU A DEMISIONAT DE LA UNIREA!

Ienei: "Petrescu trebuie să meargă în Anglia, Irlanda sau Scoţia, nu în Rusia!" :X

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 decembrie 2009 00:00

Fost antrenor al lui Dan Petrescu la Steaua şi la echipa naţională, Emeric Ienei consideră că tehnicianul Unirii Urziceni ar trebui să aibă ca primă opţiune o propunere din Vest, în detrimentul uneia din Rusia sau Arabia Saudită.

"S-a dus mai sus sau mai jos în ceea ce priveşte performanţa, asta rămîne să vedem. Lui Dan i se potriveşte stilul anglo-saxon, Anglia, Irlanda, Scoţia, chiar şi Franţa. A făcut o echipă bună din refuzaţi, a fost o etapă pentru el, dar una care s-a încheiat.

Trebuie ca munca lui să fie apreciată la adevărata valoare, e un antrenor care a impresionat şi ne-a arătat că se pot face performanţe şi cu o grupare modestă", a spus Ienei la GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
 •  27 Decembrie 2009, 22:59

Ce sa faca Dan Petrescu in OCCIDENT, sa ai bage si pe aia cu autocarul in poarta?

 •  27 Decembrie 2009, 22:19

Ar trebui sa mearga acolo unde i se va garanta control total, indiferent de liga, tara, sau faima echipei. Stilul lui abraziv nu-i va fi tolerat in multe locuri, ori el asa este obisnuit si asa face performanta.

 •  27 Decembrie 2009, 21:16

campionatul irlandei? =))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează