FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

UPDATE / Ienei a vorbit cu Becali şi cu Piţurcă: "Nu e sigur că Piţi vine. Atunci, nici eu nu vin"

Articol de - Publicat miercuri, 09 iunie 2010 00:00

16:23 / Emeric Ienei a revenit cu precizări suplimentare pentru gsp.ro. Fostul antrenor a subliniat că nici numirea lui Piţurcă nu mai este sigură, acesta fiind unul dintre motivele pentru care ar putea cădea sosirea sa la Steaua.

"Situaţia este delicată, fiindcă nici Piţurcă nu a semnat încă. Eu aş veni la Steaua doar cu Piţi, nimeni altcineva n-ar putea să schimbe lucrurile în Ghencea aşa cum trebuie", a spus fostul antrenor, în vîrstă de 73 de ani.

Apoi a continuat: "De ce n-a semnat Piţurcă? I-a pus lui Gigi nişte condiţii care pînă acum n-au fost îndeplinite. Zilele astea se va limpezi situaţia".

Ienei a comentat ulterior şi la GSP TV: "Eu am vorbit azi şi cu Gigi. El mi-a spus: <Nea Imi, de mult te-am dorit la echipă, dar au fost nişte lucruri care au împiedicat asta>. Piţurcă trebuie să dea un răspuns în scurt timp şi în funcţie de asta voi da şi eu răspunsul".

Emeric Ienei a ajuns aseară la Bucureşti, el întîlnindu-se azi cu Gigi Becali şi cu Victor Piţurcă pentru a discuta posibilitatea cooptării sale în funcţia de preşedinte al clubului Steaua. Fostul tehnician se va întoarce în cursul acestei seri la Oradea.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15:23 / În urmă cu numai cîteva minute, s-a terminat discuţia avută de Emeric Ienei cu Victor Piţurcă, cei doi vorbind despre eventuala colaborare la Steaua.

Piţurcă, cel care va fi manager în Ghencea, i-a propus lui Ienei funcţia de preşedinte, dar fostul antrenor şi jucător al CCA a rămas să se gîndească şi să dea un răspuns peste două ore.

Ienei, 73 de ani, a explicat lapidar pentru gsp.ro: "Da, am discutat cu Victor Piţurcă. Peste două ore voi şti exact ce voi face, încă nu m-am decis".

Fostul antrenor a refuzat să ofere mai multe detalii, întrucît "nu este numai problema mea la mijloc".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
aureltg
aureltg  •  09 Iunie 2010, 23:57

sunt curios ce veti spune de luni incolo, daca nu reuseste planul acesta, bun, de altfel

brasoveanul1
brasoveanul1  •  09 Iunie 2010, 23:47

mai bine fara Ienei la Steaua !

teo_arad
teo_arad  •  09 Iunie 2010, 21:20

Steaua are un proiect foarte mare,dinamo are pe andone,rapid pe dinu gheorghe,craiova,"U" pe Walter,CFR obiectivul pe care il stiti,si acum am auzit ca apare un proiect foarte mare chiar la arad,vineri vor veni rusi cu avioane particulare si se spune ca sunt extrem de bogati,deci mie mi se pare ca fotbalul creste si imi cer scuze de proiectele de care am uitat

Vezi toate comentariile (14)
Comentează